Α’ Γερμανίας: Τώρα ή ποτέ για την Κολωνία

Τα ρέστα της παίζει απόψε η Κολωνία κόντρα στην Στουτγάρδη αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
gettyimages

Οι αγώνες Κολωνία – Σουτγάρδη και Φράιμπουργκ – Μπάγερν ρίχνουν την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Ανάλυση

Κολωνία – Στουτγάρδη

Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Κολωνία όσον αφορά τη μάχη της επιβίωσης. Κερδίζει και ελπίζει. Χάνει και… χαιρετάει. Θέλει να μειώσει στους πέντε την απόστασή της από τη 16η Μάιντζ. Εδειξε πάθος και τσαμπουκά κερδίζοντας εκτός της Λειψία με 2-1. Απέδειξε ξεκάθαρα πως δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Πέντε σερί goal/goal. Με φουλ επιθετικό 3-4-3 και τους Τερόντε, Μπίτενκουρτ και Οσάκο στην επίθεση. Η Στουτγάρδη έχει καταντήσει κυνική. Τρίτο σερί 1-0. Αυτή τη φορά κέρδισε με μπόλικη δόση τύχη την Φρανκφούρτη. Πέντε διαδοχικά under. Τα τέσσερα με no goal. Τραγική εκτός έδρας με ρεκόρ 1-2-9. Δύσκολα θα κινδυνεύσει. Στον πρώτο γύρο κέρδισε με 2-1 την Κολωνία. Σήμερα θα τα βρει σκούρα κόντρα σε μία αντίπαλο που περιμένω να μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Ασος κινήτρου.

 

Φράιμπουργκ – Μπάγερν

Χάρη σε ένα πέναλτι στο 66΄η Φράιμπουργκ τσίμπησε το 1-1 από τη Χοφενχάιμ. Πολύ σκληρή ομάδα. Κρατιέται μακριά από μπελάδες χάρη στο εντός έδρας 5-6-1. Μάλιστα έχει 10 under στο σπίτι της. Ταμπούρι και άγιος ο Θεός. Δεν θα αλλάξει φιλοσοφία απόψε. Οι τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μπάγερν είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Με 4-4-2 και τους Χέλερ, Πέτερσεν να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Η Μπάγερν από την άλλη έχει καπαρώσει το πρωτάθλημα και κυνηγάει τα ρεκόρ. Σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγει 20 βαθμούς από τη δεύτερη Σάλκε. Κόλλησε στο 0-0 εντός με τη Χέρτα, δείγμα της χαλάρωσης στα εγχώρια. Εξάλλου, άπαντες πλέον κοιτάνε το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ρισκάρουν τραυματισμούς. Πέραν του Νόιερ θα λείψουν Κομάν, Ριμπερί και Χάμες. Ο Χάινκες θα παίξει με 4-1-4-1 έχοντας τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση και τους Μίλερ – Ρόμπεν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Περίεργο ματς. Λίγο η χαλάρωση της Μπάγερν λίγο το ταμπούρι της Φράιμπουργκ με οδηγούν περισσότερο προς το καλοπληρωμένο under.

Σε ενδιαφέρει