ΟΦΗ – Αναγ. Καρδίτσας: Εδραιώνεται στη δυάδα

Σημαντικό βήμα όσον αφορά τη δεύτερη θέση έχει την ευκαιρία να κάνει απόψε ο ΟΦΗ υποδεχόμενος τη ντεφορμέ Αναγέννηση Καρδίτσας.
ΟΦΗ – Αναγ. Καρδίτσας: Εδραιώνεται στη δυάδα

Με την άνιση μάχη του ΟΦΗ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

ΟΦΗ – Αναγ. Καρδίτσας: Under 3,25 (1.83)

Ανάλυση

Μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του ο ΟΦΗ, αλλά επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με  2-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πάνω από την Παναχαϊκή. Κρατάει την τύχη της ανόδου στα χέρια του, αλλά δεν επιτρέπονται λάθη από δω και πέρα. Στην Κρήτη έχει 8 νίκες σε 9 αγώνες με τέρματα 26-4. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 9 no goal στα 10 τελευταία. Κρατάει απαραβίαστη την εστία του εδώ και πέντε αγώνες. Λείπουν Κοιλιάρας, Περογαμβράκης και Οικονόμου. Στον πρώτο γύρο έφυγε με το 0-0 από την Καρδίτσα.

 

Εμπλεξε για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Δράμας με 1-0. Μπήκε δυνατά στο ματς, έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά όσο πέρναγε η ώρα έβγαζε κούραση. Τέταρτη κολλητή ήττα για τους φιλοξενούμενους, που σε αυτό το διάστημα έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ. Στις εννιά φετινές της εξόδους έχει 7 ήττες και 2 ισοπαλίες. Σημαντική η απουσία του Κωνσταντινόπουλου στο κέντρο λόγω τιμωρίας. Πέρσι ταπεινώθηκε στην Κρήτη με 5-0.

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί ο ΟΦΗ, που συν τοις άλλοις βρίσκει την Αναγέννηση σε πολύ άσχημη στιγμή. Ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, αλλά επειδή περιμένω από τους Καρδιτσιώτες να παρατάσσουν το γνωστό… λεωφορείο στην άμυνα θα επιλέξω το ασιατικό under 3,25.

Σε ενδιαφέρει