Καέν – Λυών: Φαγητό χωρίς αλάτι

Δίχως τους ηγέτες Φεκίρ και Μαριάνο Ντίαζ καλείται να παραταχθεί απόψε η Λυών στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της Καέν για το Κύπελλο Γαλλίας.
Καέν – Λυών: Φαγητό χωρίς αλάτι

Νοκ άουτ προημιτελικός στο Κύπελλο Γαλλίας ανάμεσα στην Καέν και τη Λυών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση

Εχει μείνει από δυνάμεις ξεκάθαρα η Καέν και πλησιάζει ολοταχώς στην επικίνδυνη ζώνη. Πλέον, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα στο Σαμπιονά και το άγχος της έχει καταπιεί. Υπερτερεί από την επικίνδυνη ζώνη κατά τέσσερις πόντους. Το ματς που έρχεται με το Στρασβούργο έχει χαρακτήρα τελικού. Η ήττα από τη Ντιζόν me 2-0 έριξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και έθεσε εκτός μάχης τον ηγετικό αμυντικό Σίλβα. Παράλληλα απουσιάζουν Ζενεβουά και Κριβέλι. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε της Μετς στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 2-2.

Αφιέρωσε δύο λεπτά για να τσεκάρεις τη Vistabet. Σίγουρα αξίζει!

Το γκολ του Ντίαζ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στη Λυών τη νίκη κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Κακό δεύτερο ημίχρονο και μοιραία ισοπαλία με 1-1. Της έχει βγει το λάδι τον τελευταίο μήνα παίζοντας διαρκώς σε Γιουρόπα, Σαμπιονιά και εγχώρια Κύπελλα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Μονπελιέ με 2-1. Στο πρωτάθλημα μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σκέφτεται παράλληλα και τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ που ακολουθούν στην Ευρώπη. Λείπουν απόψε οι πολύτιμοι Ντίαζ, Ράφαελ και Φεκίρ.

Εκτίμηση

Σε αποδόσεις φαβορί η Λυών, που χωρίς το δίδυμο Ντίαζ, Φεκίρ θυμίζει φαγητό χωρίς αλάτι. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Βέβαια, ούτε και στην κόντρα πάει το χέρι. Μια σκέψη στο under, αλλά μέχρι εκεί.

Σε ενδιαφέρει