Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Πού μυαλό για Κύπελλο

Τα απίστευτα πράγματα που συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουν επηρεάσει τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει βρει χρόνο για να προετοιμαστεί για τον σημερινό ημιτελικό με τον Πανιώνιο.
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Πού μυαλό για Κύπελλο

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Τούμπα. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 1Χ (2.10)

Αναμφίβολα ο Πανιώνιος ζει και αναπνέει για το σημερινό ματς, που αποτελεί το σημαντικότερο της σεζόν. Ερχεται από ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα. Εδειξε να έχει στο μυαλό του τον ΠΑΟΚ και να περιμένει πώς και πώς τη διπλή μάχη του Κυπέλλου. Εδώ και καιρό ψάχνει την υπέρβασή του στο θεσμό. Φέτος βρίσκεται μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπολογίζονται Λάμπρου, Σιώπης και Ντουρμισάι. Τα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της ήταν under. Τα επτά εξ αυτών είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη Λαμία με το συνολικό 5-1. Θα παίξει με 4-2-3-1 έχοντας τον Νίλσεν στην κορυφή και από πίσω τους Μασούρα, Σπιριντόνοβιτς και Σαββίδη.

Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ μετά τα απίστευτα πράγματα που συνέβησαν πριν τη σέντρα του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Κορδέλα βρήκε στο χείλος τον Γκαρσία, αυτό έφυγε για το νοσοκομείο, ο Θεοδωρίδης πήρε τους «ερυθρολεύκους» και έφυγε, το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ και άπαντες περιμένουν την απόφαση της ομοσπονδίας σχετικά με την τιμωρία της ομάδας. Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 15 σερί νίκες κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν 11 φορές. Ο Λουτσέσκου με δεδομένο ότι ακολουθεί πολύ δύσκολα τριάδα αγώνων στη Σούπερ Λίγκα με Αστέρα εκτός, ΑΕΚ εντός και Ατρόμητο εκτός αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές απόψε. Αφησε εκτός του Μάτος για να γεμίσει μπαταρίες, ενώ σκέφτεται να δώσει ανάσες και στον σούπερ φορμαρισμένο Πέλκα. Σίγουρα εκτός ο Ελ Καντουρί. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Μπίσεσβαρ, Μακ και Λημνιό.

Πιθανές ενδεκάδες

Πανιώνιος (4-2-3-1)

Κότνικ

Βλάχος

Μπανανά

Γκιοατά

Σαραμαντάς

Ουάσινγκτον

Κόρμπος

Σπιριντόνοβιτς

Σαββίδης

Μασούρας

Νίλσεν

ΠΑΟΚ (4-2-3-1)

Ρέι

Αζεβέδο

Μαλεζάς

Βαρέλα

Βιεϊρίνια

Σάκχοφ

Μαουρίτσιο

Μακ

Λημνιός

Μπίσεσβαρ

Πρίγιοβιτς

Εκτίμηση

Σε περίεργη στιγμή έρχεται για τον ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη αναμέτρηση Κυπέλλου. Τον καίει το πρωτάθλημα και βρίσκεται σε αναμονή για τις αποφάσεις σχετικά με τα όσα συνέβησαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος προετοιμάστηκε ήρεμος για το ματς της χρονιάς και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει μια πιστολιά στον άσο. Με την απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία φυσικά.

Σε ενδιαφέρει