Κάλιαρι – Νάπολι: Για το +4 στη Σαρδηνία

Με δεδομένο το ότι εχθές η Γιουβέντους δεν αγωνίστηκε δίνεται απόψε η ευκαιρία στη Νάπολι να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς στη μάχη του τίτλου.
napoli vasiko

Ο αγώνας της Κάλιαρι με τη Νάπολι ολοκληρώνεται την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο, η οποία διεξήχθη σε άθλιες καιρικές συνθήκες.  

Τα προγνωστικά μου

Κάλιαρι – Νάπολι: Over 2,5 (1.70)

Ανάλυση

Δεν άντεξε στην πίεση της Κιέβο η Κάλιαρι γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Δίκαιος ε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα. Στα 12 τελευταία ματς έχει χαμογελάσει μόνο δύο φορές. Προβληματισμός. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύει άμεσα. Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπουν Τσιγκαρίνι, Πιζακάνε και Φαρίας. Απαντες βασικοί, ένας σε κάθε γραμμή. Κακή παράδοση στη Σαρδηνία τα τελευταίο χρόνια κόντρα στη Νάπολι με μία νίκη σε οχτώ συγκρούσεις. Πέρσι ταπεινώθηκε με 5-0. Δεδομένο το 3-4-3 με τον Πέδρο λίγο πιο πίσω από τους εποθετικούς Σάου και Παβολέτι.

 

Η Νάπολι έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία απόψε να πάρει μια σημαντική ψυχολογική ανάσα στη μάχη του τίτλου. Η Γιουβέντους λόγω κακοκαιρίας δεν αγωνίστηκε εχθές με την Αταλάντα. Ετσι σε περίπτωση νίκης απόψε ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς από τη «Μεγάλη Κυρία» έχοντας βέβαια ματς παραπάνω. Πνευματικά, όμως, θα την βοηθήσει σίγουρα να έχει ένα τέτοιο βαθμολογικό αέρα. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη Λειψία στο Γιουρόπα Λιγκ με ψηλά το κεφάλι. Παρά την εντός έδρας ήττα με 3-1 δεν το έβαλε κάτω. Επαιξε πολύ σοβαρά και κέρδισε με 2-0. Δεν ήταν αρκετό. Αφιερώνεται στο Καμπιονάτο αποκλειστικά. Κάθε ματς είναι τελικός. Κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Κάλιαρι με 3-0. Λείπουν Γκουλάμ και Μίλικ.Σταθερό το 4-3-3 με τους Ινσίνιε, Μέρτενς και Καγεχόν στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Κάλιαρι (3-4-3)

Κράνιο

Ρομάνια

Τσεπιτέλι

Καστάν

Φαραγκό

Ιονίτα

Μπαρέλα

Παντόιν

Πέδρο

Σάου

Παβολέτι

Νάπολι (4-3-3)

Ρέινα

Χισάι

Κουλιμπαλί

Αλμπιόλ

Ρούι

Αλαν

Χάμσικ

Ζορζίνιο

Ινσίνιε

Μέρτενς

Καγεχόν

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα φαβορί, αλλά το διπλό προσφέρεται σε αστείες αποδόσεις. Ακόμα και το χάντικαπ δεν έχει αξία. Ξεκάθαρη επιλογή το over, αφού και η Κάλιαρι δεν είναι ομάδα που κλείνεται, ενώ και η παράδοση οδηγεί ξεκάθαρα σε αυτό.

Σε ενδιαφέρει