Φέγενορντ – Αϊντχόφεν: Ισορροπία στο Ντε Κάουπ

Σπουδαίο ντέρμπι στο Ρότερνταμ ανάμεσα στη Φέγενορντ, που σκέφτεται το Κύπελλο και την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, που έχει εις βάρος της την παράδοση.
PSV Eindhoven   Feyenoord

Το ματς που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση στην 25η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι αυτή ανάμεσα στη Φέγενορντ και την Αϊντχόφεν.

Τα προγνωστικά μου

Φέγενορντ – Αϊντχόφεν: Goal/Goal (1.65)

Ανάλυση

Η Φέγενορντ κέρδισε με πολύ ζόρι 1-0 τη Χέρακλες χάρη στο γκολ του Φαν Πέρσι. Και πάλι δεν ενθουσίασε. Ψηλότερα από την τέταρτη θέση δεν μπορεί να πάει. Επτά νίκες σε 12 εντός έδρας ματς. Σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο στο σπίτι της. Σύμμαχος η πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Αϊντχόφεν με επτά εντός έδρας νίκες στα εννιά τελευταία. Λείπουν Τζούστε, Λάρσον και Μπασατσίκογλου.

 

Η Αϊντχόφεν έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά. Πέντε από ένα σερί πέντε νικών κόλλησε στο 2-2 εντός με τη Χέρενφεν χάρη περισσότερο στην αποβολή του Λοζάνο στο 45’. Για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, πάλι καλά να λέει που δεν έχασε. Παραμένει στην κορυφή και κρατάει γερά στα χέρια της την υπόθεση τίτλος. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 1-0 της Φέγενορντ. Η απουσία του Λοζάνο είναι πολύ σημαντική. Αναντικατάστατος ο Μεξικανός με 13 γκολ φέτος.

Εκτίμηση

Η Φέγενορντ δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ετσι θα ρίξει το βάρος στο Κύπελλο, όπου μεσοβδόμαδα έχει ημιτελικό. Η Αϊντχόφεν δεν έχει καλή παράδοση στο Ντε Κάουπ και της λείπει ο παικταράς της απόψε. Προς ισοπαλία πάει η… δουλειά, αλλά με γκολ. 

Σε ενδιαφέρει