A’ Ιταλίας: Ξεσπάει η Ιντερ

Ευκαιρία να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις και στην πρώτη τετράδα έχει απόψε η Ιντερ υποδεχόμενη την ουραγό Μπενεβέντο.
Mauro Icardi Inter Milan

Αδιάφορη αναμέτρηση στην Μπολόνια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Τζένοα. Ανιση μάχη στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ιντερ και Μπενεβέντο.

Ανάλυση

Μπολόνια – Τζένοα

Επιτέλους χαμόγελα στην Μπολόνια. Τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών με το νικηφόρο 2-1 κόντρα στη Σασσουόλο. Άξιζε τη νίκη. Εκτο σερί over και δέκατο στα 13 φετινά εντός έδρας ματς. Ρυθμιστής από δω και πέρα, αφού ούτε κινδυνεύει, ούτε Ευρώπη βλέπει. Δεν παίζει απόψε ο κίπερ Ντα Κόστα, ο αμυντικός Μάιο και ο πολύτιμος φορ Παλάσιο. Θα παραταχθεί με 3-5-2 έχοντας στην επίθεση τους Ντέστρο και Ντι Φραντζέσκο. Η Τζένοα βρίσκεται σε ακριβώς ίδια θέσει με τη γηπεδούχο. Η διαφορά είναι ότι έχει χτυπήσει φόρμα τελευταία συμπληρώνοντας τρεις κολλητές νίκες. Πιο πρόσφατο το σπαθάτο 2-0 επί της Ιντερ. Πέντε under στα έξι τελευταία. Λείπουν Ιτζο, Μπιράσκι, Ρόσι και Βελόζο. Εντεκα under στις 13 φετινές της εξόδους. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με τον έμπειρο Πάντεφ να έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Γκαλαμπίνοφ. Παντελώς αδιάφορες οι δύο ομάδες και ξεκάθαρα χαλαρές. Το μομέντουμ βρίσκεται στην πλευρά της Τζένοα, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την έδρα. Προ ισοπαλία πάει η… δουλειά.

Ιντερ – Μπενεβέντο

Η Ιντερ μετά από πέντε ισοπαλίες κέρδισε την Μπολόνια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γνωρίζοντας την ήττα από τη Γένοβα με 2-0. Εφτασε τα έξι διαδοχικά ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Τα πέντε εξ αυτών ήταν goal/goal. Απέχει μόλις έναν βαθμό από την πολυπόθητη τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέραν της νίκης απόψε θα ψάξει και μια πειστική εμφάνιση. Επιστρέφουν Μιράντα, Πέρισιτς και Ικάρντι. Ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Μπενεβέντο με 2-1. Δεδομένο το 4-2-3-1. Μια θέση στην κορυφή παίζεται ανάμεσα σε Ικάρντι και Εντερ. Η Μπενεβέντο μετά από τέσσερις ήττες πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Κροτόνε με 3-2. Εδώ και έξι αγώνες δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ αποδεικνύοντας πως ανασταλτικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ήταν over. Λείπουν Αντέι, Ντ’ Αλεσάντρο και Λουτσιόνι. Δεν έχει Να χάσει απολύτως τίποτα απόψε στο Μιλάνο, αφού παραμένει τελευταία και καταϊδρωμένη. Ετσι θα παραταχθεί και του φουλ επιθετικά 4-3-3 και τους Παριτζίνι, Γκιγιέρμε και Μπρινιόλα στην επίθεση. Οτιδήποτε λιγότερο από τον άσο σε συνδυασμό με το over θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Σε ενδιαφέρει