Τρίκαλα – Παναχαϊκή: Ψάχνουν το προσπέρασμα οι Πατρινοί

Η Παναχαϊκή έπεσε από τη δεύτερη προνομιούχο θέση και θέλει όσο τίποτα άλλο απόψε να επιστρέψει έστω και προσωρινά σε αυτή.
panaxaiki aot

Αναμφίβολα η μάχη που κλέβει την παράσταση στη 18η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ είναι η σημερινή ανάμεσα στα πέμπτα Τρίκαλα και την τρίτη Παναχαϊκή.

Τα προγνωστικά μου

Τρίκαλα – Παναχαϊκή: Χ (3.10)

Ανάλυση

Μία από τις πιο σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος είναι αναμφίβολα τα Τρίκαλα. Βρίσκονται σταθερά στην πρώτη πεντάδα και παρότι οι ελπίδες ανόδου είναι ελάχιστες δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Απέχουν από τη δεύτερη θέση εννιά βαθμούς και από τη σημερινή αντίπαλό τους επτά. Σημαντικό διπλό στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη με 2-0. Μόνο μία ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων τους. Ψάχνουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν. Λείπει ο βασικός αμυντικός Βέρτζος λόγω τιμωρίας.

Η Παναχαϊκή είναι ξεκάθαρο ότι τελευταία παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Με πολύ ζόρι κέρδισε στην Καρδίτσα την Αναγέννηση 2-1, ενώ ακολούθησε το τεράστιο εντός έδρας πισωγύρισμα χάνοντας από τον Αιγινιακό με 1-0. Υποχώρησε στην τρίτη θέση. Δεν θέλει με τίποτα να σκέφτεται την περίπτωση νέας γκέλας απόψε. Δέχεται γκολ εδώ και τρία ματς. Εξι under στα επτά τελευταία. Μόλις μία ήττα στις οχτώ φετινές της εξόδους. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μέσου Φωτάκη.

Εκτίμηση

Ματς που αναμένεται να κριθεί στο όριο. Πολύ δυνατά εντός τα Τρίκαλα. Καλύτερη ομάδα η Παναχαϊκή, με μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά κάπως έξω από τα νερά της προσφάτως. Μου κάνει για μια ωραιότατη ισοπαλία και φεύγουν όλοι αγκαλιά από το γήπεδο.

Σε ενδιαφέρει