Σάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ: Όλη η χρονιά της!

Η Σάλτσμπουργκ παίζει σε λίγες μέρες μεγάλο μέρος της σεζόν της. Η Σοσιεδάδ παίζει απόψε, ολόκληρη τη χρονιά της!
salzburg sociedad

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, έχοντας ως “προίκα” το 2-2 του πρώτου αγώνα στο “Ανοέτα”. Η καλύτερη άμυνα των ομίλων (Σάλτσμπουργκ) υποδέχεται την καλύτερη επίθεση (Σοσιεδάδ). 

Τα προγνωστικά μου

Σάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ: 2 (3.00)

Ανάλυση

Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να μη χάσει στο πρώτο ματς στην Ισπανία παρά το γεγονόως πως είδε τους Βάσκους ν’ ανατρέπουν το 0-1 μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, έχοντας χάσει και 2-3 ακόμα μεγάλες ευκαιρίες). Κατάφερε να σκοράρει στο 94′ και να γίνει αυτή το φαβορί για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση και να φτάσει στο +7 από τη Στουρμ με την οποία παίζει την Κυριακή! Όπως καταλαβαίνουμε μαζεύονται πολλά ματς για τους “ταύρους”. Ο κόουτς Ρόζε δήλωσε πως τα βλέπει ξεχωριστά κι όχι σαν συνέχεια, οπότε δε θα κανει κάποια ιδιαίτερη διαχειριση. Δεν αλλάζει το 4-1-3-2.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησαν τη φετινή χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας στο μυαλό τους πως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να φτάσουν μακριά -και γιατί όχι- στον τελικό. Το πρώτο ματς όμως τους τ’ αλλάζει και πρέπει να κάνουν διπλό στην Αυστρία για να πετύχουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το Γιουρόπα είναι ότι έχει απομείνει στους Βάσκους για φέτος. Ο Εουσέμπιο Σακριστάν θέλει να δει το ταλέντο και την προσωπικότητα ορισμένων παικτών σήμερα στο τερέν του Σάλτσμπουγκ. Δεν αλλάζει το 4-3-3, ενώ δε θα δούμε και κάποια αλλαγή “φρεσκαρίσματος”.

Πιθανές εντεκάδες

Σάλτσμπουργκ (4-1-3-2)

Βάλκε

Λάινερ

Ραμάλιο

Ονγκουενέ

Ουλμερ

Σαμασέσκου

Χαϊνταρά

Σλάγκερ

Μπερίσα

Γουάνγκ

Νταμπούρ

Σοσιεδάδ (4-3-3)

Ρούλι

Οντριοθόλα

Γιορέντε

Νάβας

Κ. Ροντρίγκεθ

Θουμπέλδια

Ιγιαραμέντι

Θουρουτούθα

Κανάλες

Χουάνμι

Ογιαρθαμπάλ

Εκτίμηση

Νομίζω ότι το διπλό της Σοσιεδάδ στις αποδόσεις του 3.00 είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Καλή, χρυσή η Σάλτσμπουργκ κι η άμυνα της, αλλά αν το ταλέντο ορισμένων μιλήσει σήμερα (Κανάλες, Ογιαρθαμπάλ) τότε η Σοσιεδάδ μπορεί να προχωρήσει.

Σε ενδιαφέρει