Λάτσιο – Στεάουα: Ωρα ανατροπής για τους «Λατσιάλι»

Το εις βάρος της 1-0 καλείται να ανατρέψει απόψε η Λάτσιο κόντρα στην Στεάουα μπαίνοντας από νωρίς με το πόδι πατημένο στο γκάζι.
lazio steaua

Οριακή ρεβάνς απόψε στη Ρώμη, όπου στο Ολίμπικο η Λάτσιο υποδέχεται την Στεάουα και θέλει τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί.

Τα προγνωστικά μου

Λάτσιο – Στεάουα: 1 (-1) 1.80

Ανάλυση

Σε ένα ματς που αδικείται βάση της εμφάνισής της η Λάτσιο ηττήθηκε από την Στεάουα στη Ρουμανία με 1-0 και πλέον κυνηγάει όσον αφορά την πρόκριση. Έπαιξε πολύ καλά και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ. Ακολούθησε τη Δευτέρα το νικηφόρο 2-0 επί της Βερόνα στο Καμπιονάτο. Πρώτη νίκη μετά από πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Επανήλθαν τα χαμόγελα. Σημαντική η απουσία απόψε του Φελίπε στην άμυνα, αλλά υπάρχουν λύσεις. Δίνει μεγάλο βάρος στο θεσμό. Δεν θα γίνει ιδιαίτερο ροτέισον. Με 3-5-2 και τον Αντερσον δίπλα από τον καταπληκτικό και σούπερ φορμαρισμένο Ιμόμπιλε.

Η Στεάουα καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά αν παίξει όπως στο πρώτο ματς δύσκολα θα την βγάλει καθαρή. Στο πρωτάθλημα απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Έρχεται από εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Τεξέιρα. Τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Νιοερέ μοναδικό προωθημένο, ενώ πίσω του θα κινούνται Μαν, Τανάσα και Μπουντέσκου.

Πιθανές ενδεκάδες

Λάτσιο (3-5-2)

Στρακόσια

Γουάλας

Φράι

Κάσερες

Μπάστα

Παρόλο

Λέιβα

Αλμπέρτο

Λούλιτς

Αντερσον

Ιμόμπιλε

Στεάουα (4-2-3-1)

Βλαντ

Μπενζάρ

Πλάνιτς

Γκάμαν

Μοράις

Νεντέλσκου

Τεξέιρα

Μαν

Τανάσε

Μπουντέσκου

Νιοερέ

Εκτίμηση

Παρακολουθώντας την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ειλικρινά θα μου προκαλέσει τεράστια εντύπωση αν και φέρει τούμπα την κατάσταση η Λάτσιο και δεν πανηγυρίσει την πρόκριση. Προσωπικά θα επιλέξω γερά τον άσο στο χάντικαπ .

Σε ενδιαφέρει