Ατλέτικο Μαδρίτης – Κοπεγχάγη: Αγγαρεία και αλλαγές

Με την πρόκριση να έχει ξεκαθαρίσει, Ατλέτικο και Κοπεγχάγη θα παίξουν τη σημερινή αναμέτρηση κάνοντας αγγαρεία έχοντας το μυαλό τους στο πρωτάθλημα.
atletico kopegxagi

Ήδη η Ατλέτικο προετοιμάζεται για τη φάση των «16» μετά το υπέρ της 4-1 του πρώτου αγώνα. Με αλλαγές θα παίξουν αμφότερες οι ομάδες απόψε.

Τα προγνωστικά μου

Ατλ. Μαδρίτης – Κοπεγχάγη: 1 & Over (1.80)

Ανάλυση

Ξεκάθαρα έχει χτυπήσει φόρμα η Ατλέτικο πετώντας από νίκη σε νίκη. Τελευταίο της θύμα η Μπιλμπάο, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την καταδίωξη της Μπαρτσελόνα. Στη Δανία φρόντισε να αποδείξει πως προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ καθαρίζοντας την Κοπεγχάγη με 4-1 και δίνοντας στη σημερινή αναμέτρηση τυπικό χαρακτήρα.  Ο Σιμεόνε δήλωσε πως θα κάνει πολλές αλλαγές απόψε, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες τα βαριά χαρτιά. Εξάλλου, ακολουθεί το ματς με τη Σεβίλλη στο Πιθχουάν. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Γκαμεϊρό και Τόρες να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

 

Η Κοπεγχάγη πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη στον πρώτο αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της. Σαν να μην έφτανε αυτό γνώρισε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα από τη Μίντιλαντ με 3-1. Πρόβλημα ψυχολογία και κάκιστη ανασταλτική λειτουργία. Τρία σερί goal/goal και over 3,5. Παρήγορο το ότι επιστρέφει ο Ζέκα, αλλά αποφασίστηκε να μείνουν στη Δανία αρκετοί βασικοί όπως ο Σανταντέρ, ο Γιόχανσον, ο Μπόιλεσεν και ο τραυματίας Κεϊτά. Ξεκάθαρα από δω και πέρα το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και το σημερινό ματς είναι αγγαρεία. Θα παίξει με 4-4-2 και τους Πάβλοβιτς, Σωτηρίου στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλ.Μαδρίτης   (4-4-2)

Ομπλάκ

Χουανφράν

Γκοδίν

Χιμένες

Σέρχι

Βιτόλο

Κόκε

Γκάμπι

Καράσκο

Γκαμεϊρό

Τόρες

Κοπεγχάγη (4-4-2)

Αντερσεν

Μπένγκσον

Λούφτνερ

Βάβρο

Ανκερσεν

Σκοφ

Γκρέγκους

Ζέκα

Τόμσεν

Πάβλοβιτς

Σωτηρίου

Εκτίμηση

Σαν να μην υπάρχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ροτέισον και από τις δύο ομάδες. Έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρόκριση. Πιο ανταγωνιστική η σύνθεση της Ατλέτικο που συν τοις άλλοις παίζει στο σπίτι της. Πάμε για επανάληψη της νίκης της με over.

Σε ενδιαφέρει