Λοκομοτίβ Μόσχας – Νις: Φουλ επίθεση από τους Γάλλους

Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο η Νις μετά την ήττα του πρώτου αγώνα. Επιβάλλεται να επιτεθεί από νωρίς στην παγωμένη Μόσχα ψάχνοντας τουλάχιστον δύο γκολ.
lokomotiv nice

Ρεβάνς της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ στην PZN Αρένα της Μόσχας. Η Λοκομοτίβ επικράτησε 3-2 στη Νίκαια. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Λοκομοτίβ Μόσχας – Νις: Goal/Goal (1.70)

Ανάλυση

Παρότι βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία η Λοκομοτίβ έπαιξε υποδειγματικά στη Γαλλία και απέδρασε με το νικηφόρο 3-2. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και έφερε τούμπα την κατάσταση χάρη σε εντυπωσιακό χατ τρικ του Μανουέλ Φερνάντες. Στη Ρωσία οδηγεί την κούρσα, με το εγχώριο πρωτάθλημα να βρίσκεται στη χειμερινή διακοπή εδώ και καιρό. Στις 4 Μαρτίου επιστρέφει στη… μάχη υποδεχόμενη την Σπαρτάκ Μόσχας. Θα παραταχθεί με το κλασικό 5-3-2 έχοντας τους ταχύτατους Φαρφάν και Αρί στην επίθεση.

 

Η Νις μπορεί να βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, αλλά είναι στα πολύ κάτω της. Πέντε ματς δίχως νίκη. Τα τέσσερα με goal/goal. Πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Ναντ. Στον πρώτο αγώνα μπήκε πολύ δυνατά, έσπειρε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της με τα δύο γκολ του Μπαλοτέλι πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την αποβολή του Κολί στο 66’, ο οποίος θα απουσιάσει απόψε. Ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ. Θα παραταχθεί με 4-3-3 και τους Πλεά, Μαξιμίν και Μπαλοτέλι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Λοκομοτίβ  (5-3-2)

Γκιγέρμε

Ιγκνάτιεφ

Πεϊτσίνοβιτς

Κβιρκβέλια

Τσόρλουκα

Β. Ντενίσοφ

Φερνάντες

Ι. Ντενίσοφ

Μιραντσούκ

Φαρφάν

Αρι

Νις   (4-3-3)

Μπενίτεζ

Μπέρνερ

Σαρ

Ντάντε

Περό

Σιπριέν

Ταμέζε

Σερί

Μαξιμίν

Πλεά

Μπαλοτέλι

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο το προβάδισμα πρόκρισης της Λοκομοτίβ μετά το υπέρ της 3-2 στη Νίκαια, αλλά η Νις δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα επιτεθεί από νωρίς ψάχνοντας τουλάχιστον δύο γκολ και όπου την βγάλει. Στο φινάλε δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα πλέον. Περιμένω ροντέο με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.

Σε ενδιαφέρει