Ροτσντέιλ – Τότεναμ: Ο Δαβίδ υποδέχεται τον Γολιάθ

Στο Σπότλαντ της πόλης Ροτσντέιλ, που θα έχει καινούργιο χλοοτάπητα η μικρούλα Ροτσντέιλ υποδέχεται την φορμαρισμένη Τότεναμ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Harry Kane scores the fifth goal for Tottenham and completes his hat trick

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Τότεναμ.

Τα προγνωστικά μου

Ροτσντέιλ – Τότεναμ: Under 3,5 (1.70)

Ανάλυση

Η Ροτσντέιλ μπορεί να αγωνίζεται στην Α’ Αγγλίας, αλλά έφτασε με το σπαθί της μέχρι τους «16» και αποτελεί μαζί με τη Γουίγκαν τις δύο μεγάλες εκπλήξεις του θεσμού. Εχει πρόκληση ως τώρα Μπρόμλεϊ, Σλοθ, Ντόνκαστερ και Μίλγουολ. Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση απόψε. Μόνο στα ένα από τα πέντε φετινά της παιχνίδια στο Κύπελλο δέχτηκε γκολ. Υπάρχει ένα θέμα με τον αγωνιστικό χώρο, αφού βρίσκεται σε φάση τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα, αλλά όλα βαίνουν καλώς. Το μυαλό των παικτών βρίσκεται αναγκαστικά και στο πρωτάθλημα, όπου μάχεται για την επιβίωσή της, αλλά δύσκολα θα την βγάλει καθαρή. Σοβαρή η απουσία του επιθετικού Άντριου.

Η Τότεναμ οδεύει ολοταχώς προς την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ ούσα σε εξαιρετική κατάσταση. Ξεκάθαρα έχει ψηλώσει φέτος και αποδείχτηκε περίτρανα μεσοβδόμαδα στο Τορίνο. Έπαιξε για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους, βρέθηκε πίσω με 2-0 στο ξεκίνημα, αλλά με μπροστάρη τον φοβερό Κέιν έφυγε με το 2-2 και βλέπει πρόκριση. Συμπλήρωσε 13 αγώνες δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ποκετίνο ελέω Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να κάνει ροτέισον απόψε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικήσει ο Μόουρα, ενώ αναμένεται να γεμίσει μπαταρίες ο Κέιν. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε Γουίμπλεντον και Νιούπορτ. Με τη δεύτερη χρειάστηκε επαναληπτικό.

Εκτίμηση

Μάχη δυνατού-αδυνάτου με ξεκάθαρο φαβορί την Τότεναμ. Βέβαια, η ομάδα του Ποκετίνο μόνο το Κύπελλο δεν σκέφτεται, αφού την καίει Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ. Θα υπάρξει ροτέισον, αλλά δεν μου δίνει το δικαίωμα η τραγική φέτος Ροτσντέιλ να διεκδικήσω την βόμβα μεγατόνων. Προς under 3,5, αφού οι γηπεδούχοι θα την πάνε λάου-λάου τη δουλειά και η Τότεναμ δεν θέλει να πιεστεί σπαταλώντας δυνάμεις άσκοπα.

Σε ενδιαφέρει