Στεάουα – Λάτσιο: To ροτέισον φέρνει… ισορροπία

Το ροτέισον και το ντεφορμάρισμα της Λάτσιο φέρνει ισορροπία στη σημερινή κόντρα στην έδρα της Στεάουα.
Στεάουα – Λάτσιο: To ροτέισον φέρνει… ισορροπία

Η Στεάουα υποδέχεται απόψε τη Λάτσιο για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι Ρουμάνοι, κάτι που εξισορροπεί την κατάσταση απέναντι στους ντεφορμέ Ρωμαίους που θα αγωνιστούν μάλιστα με βαθύ ροτέισον. 

Τα προγνωστικά μου

Στεάουα – Λάτσιο : X (3,50)

Aνάλυση

Από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Κλουζ προέρχεται η Στεάουα, η οποία παρέμεινε στη δεύτερη θέση και το -2, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στα play-offs του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Στο Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Ντίκα για να φτάσει μέχρι εδώ χρειάστηκε να τερματίσει δεύτερη σε έναν όμιλο με αντιπάλους τις Πλζεν, Λουγκάνο και Χάποελ Μπιρ Σεβά. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος για το σημερινό ματς είναι ο στόπερ Μπαλάσα, όμως έχει πιθανότητες να συνθέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Πλάνιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο πιτσιρικάς Βλαντ, καθώς ο πρώτος γκολκίπερ Νίτα αποχώρησε τον Ιανουάριο. Ο Γκνοχέρε θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη μεριά, η Λάτσιο προέρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 από τη Νάπολι, πιστοποιώντας ότι δεν πατάει καθόλου καλά τελευταία. Στο πρωτάθλημα, η νίκη αγνοείται για τρία σερί ματς, ενώ έχει φέρει και τη λευκή ισοπαλία στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Ιντσάγκι βρίσκεται εδώ, περνώντας ως πρώτη σε έναν όμιλο με Νις, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Φίτεσε. Στα αγωνιστικά, σε ροτέισον θα προχωρήσει ο Ιταλός κόουτς, αφού προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους βασικούς Ντε Φράι, Παρόλο, Μάρουσιτς και Λουίς Αλμπέρτο. Ο Νάνι θα ξεκινήσει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καϊσέδο.

Πιθανές ενδεκάδες

Στεάουα (4-2-3-1)

Βλαντ
Μπενζάρ
Πλάνιτς
Μπαλάσα
Μοράις
Πιντίλι
Νεντέλκου
Μαν
Μπουντέσκου
Τανάσε
Γκνοχέρε

Λάτσιο (3-5-1-1)

Στρακόσια
Κάσερες
Λουίζ Φελίπε
Μπάστος
Μπάστα
Μούρτζια
Λούκας Λέιβα
Μιλίνκοβιτς
Λουκάκου
Νάνι
Καϊσέδο

Εκτίμηση

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι δεδομένη, όμως η Λάτσιο εκτός από το ντεφορμάρισμα των τελευταίων ημερών θα έρθει και με αρκετούς αναπληρωματικούς. Αυτό ισορροπεί την κατάσταση. Χ

Σε ενδιαφέρει