Α’ Ισπανίας: «Πόλεμος» επιβίωσης στα Κανάρια

Σπουδαία αναμέτρηση στο Γκραν Κανάρια Στάντιουμ της Λας Πάλμας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μάλαγα.
gettyimages

Τη νίκη-ανάσα ψάχνουν εναγωνίως απόψε η ουραγός Μάλαγα και η προτελευταία της Λας Πάλμας στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Πριμέρα.

Τα προγνωστικά μου

Λας Πάλμας – Μάλαγα: Χ2 (1.70)

Ανάλυση

Δίκαιη ήττα για τη Λας Πάλμας με 3-0 κόντρα στην Ατλέτικο. Ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, όσο είχε δυνάμεις. Κατέρρευσε στην επανάληψη. Πολλές μεταγραφές που δεν είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσουν άμεσα, αφού πρέπει να προσαρμοστούν. Λείπει απόψε ο αμυντικός Μπίγας. Μετράει πέντε διαδοχικά over. Θα παραταχθεί με 4-5-1 έχοντας αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Καλέρι. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής οι ταχύτατοι Τολέδο και Πενιάλβα.

Λας Πάλμας – Μάλαγα με live streaming (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Μάλαγα βρίσκεται στην τελευταία θέση και σήμερα παίζει τα ρέστα της κόντρα σε έναν σημαντικό μνηστήρα στη μάχη της παραμονής. Τις δύο ομάδες εξάλλου χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Ήθελε τη νίκη κόντρα στη Χιρόνα, ήταν καλύτερη στα σημεία, αλλά έμεινε στο 0-0. Σε 11 εξόδους φέτος έχει υποστεί 9 ήττες. Αν θέλει να σωθεί επιβάλλεται να αλλάξει την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Συμπλήρωσε οχτώ σερί under στην Πριμέρα. Λείπουν Κάρλος, Πενιαράντα και Ρολάν, αλλά η πιο σοβαρή απώλεια είναι αυτή του μεσοεπιθετικού Κάστρο. Δεδομένο το 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Ιντέγιε και Αντριάν.

Εκτίμηση

Ντέρμπι παραμονής, που θα κρίνει πολλά στη μάχη του υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο η Λας Πάλμας επιβλήθηκε με 3-1 των Ανδαλουσιάνων, αλλά η τραγική άμυνα που διαθέτουν οι νησιώτες δίνει ελπίδες απόψε στη Μάλαγα. Προσωπικά έχω την αίσθηση πως οι αποδόσεις αδικούν κατάφορα την προσπάθεια των φιλοξενούμενων και θα πάω με το Χ2.

 

Σε ενδιαφέρει