Λάτσιο – Τζένοα: Σταθερά στην τρίτη θέση

Να εδραιωθεί στην τρίτη θέση θέλει η Λάτσιο υποδεχόμενη την Τζένοα.
lazio genoa

Mε την αναμέτρηση Λάτσιο – Τζένοα ολοκληρώνεται απόψε η 23η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία. Οι Ρωμαίοι θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν καλύτερα στην τρίτη θέση απέναντι στους Γενοβέζους που σίγουρα θα υψώσουν… αμυντικό τείχος.

Τα προγνωστικά μου

Λάτσιο – Τζένοα : 1X & GG (2,29)

Aνάλυση

Από το 0-0 εκτός έδρας στην έδρα της Μίλαν προέρχεται η Λάτσιο, ένα αποτέλεσμα που της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Στο πρωτάθλημα πάλι αντιμετώπισε την ίδια αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο, όμως ηττήθηκε με 2-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως, η ομάδα του Ιντσάγκι διατηρεί την τρίτη θέση και σήμερα θέλει τη νίκη ώστε να αυξήσει τη διαφορά της από την τέταρτη Ίντερ στο +4. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι χαφ Μιλίνκοβιτς και Λούλιτς, ενώ δεν υπολογίζεται ο, επίσης, χαφ Ντι Τζενάρο. Φελίπε Άντερσον και Λουίς Αλμπέρτο θα είναι το δίδυμο που θα ξεκινήσει πίσω από τον προωθημένο Ιμόμπιλε.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη Betshop

Από την άλλη μεριά, η Τζένοα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουντινέζε και αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη. Εϊναι εμφανές πως οι Γενοβέζοι έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να βασιστούν στη δική τους άμυνα. Με αυτά και μ’ αυτά, η ομάδα του Μπαλαρντίνι έχει βρεθεί στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη από εδώ και πέρα για να κρατηθεί μακριά από αυτήν. Αποκτήθηκε ο χαφ Μπέσα από τη Βερόνα, ενώ επέστρεψε και ο Χίγιεμαρκ από τον Παναθηναϊκό, ενώ πωλήθηκε έναντι 30 εκατ. ευρώ στη Μονακό ο πιτσιρικάς επιθετικός Πελέγκρι. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν ο στόπερ Σπόλι, ο χαφ Βελόσο, ο επιθετικός χαφ Τάαραμπτ, ο μπακ Ίτζο και ο φορ Ρόσι. Γκαλαμπίνοφ και Ρόσι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Λάτσιο (3-5-1-1)

Στρακόσια
Γουάλας
Ντε Φράι
Ράντου
Μάρουσιτς
Λούκας
Παρόλο
Λουκάκου
Λουίς Αλμπέρτο
Φελίπε Αντερσον
Ιμόμπιλε

Τζένοα (3-5-2)

Περίν
Μπιράσκι
Ροσετίνι
Ζουκάνοβιτς
Ρόζι
Ριγκόνι
Μπερτολάτσι
Ομεονγκά
Λασάλτ
Γκαλαμπίνοφ
Πάντεφ

Εκτίμηση

Το πάνω χέρι σίγουρα το έχει η Λάτσιο. Το γκολ το έχουν εύκολο οι Ρωμαίοι, ενώ η Τζένοα θα προσπαθήσει πάλι με την άμυνα να πάρει κάτι θετικό. Πάντως, η προϊστορία τους δείχνει πολλά γκολ. 1Χ & GG

Σε ενδιαφέρει