Βέροια – Δόξα Δράμας: Ψάχνει σεφτέ ο Κωστένογλου

Το ντεμπούτο του Κωστένογλου στη Δόξα συνδυάστηκε με ισοπαλία, αλλά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας του έδωσε το δικαίωμα να μάθει τους παίκτες και να ψάξει απόψε το πρώτου τρίποντο.
Βέροια – Δόξα Δράμας: Ψάχνει σεφτέ ο Κωστένογλου

Με τη μάχη ανάμεσα στη Βέροια και τη Δόξα Δράμας ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Φούμπολ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Βέροια – Δόξα Δράμας: UNDER 2,25 (1.81)

Ανάλυση

Η Βέροια των χιλίων προβλημάτων προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά πραγματικά θα πρόκειται για άθλο αν τα καταφέρει. Δεν συμπληρώνει αποστολή, είναι ακέφαλη μετά την αποχώρηση του Χαραλαμπίδη και έρχεται από τρεις κολλητές ήττες. Πιο πρόσφατο το 0-1 από τον Άρη με αμφισβητούμενο πέναλτι στο φινάλε. Τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα έχουν λυγίσει τον σύλλογο. Συνεχίζει με τον Τερζή υπηρεσιακό. Σε 13 αγώνες έχει 11 under. Λείπει ο Δαμιανάκης στην άμυνα.

Μάθε σε ελάχιστο χρόνο τα πάντα για τη Winmasters

Η Δόξα Δράμας δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, αλλά πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει και κάτι περισσότερο από μια χρονιά που στο τέλος θα έχει ρόλο ρυθμιστή. Πάντως, άλλαξε όσο είναι καιρός προπονητή φέρνοντας τον Κωστένογλου μήπως και μπορέσει να αναρριχηθεί. Στον τελευταίο της αγώνες έφυγε από την έδρας της ΑΕ Καραϊσκάκης με το 0-0. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο του φιλόδοξου τεχνικού. Στη συνέχεια είχε ρεπό και γέμισε μπαταρίες. Εννιά under στα 14 φετινά της παιχνίδια. Λείπουν Ματσούκας, Μπαϊκαρά και Σπυρόπουλος.

Εκτίμηση

Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και είναι η Δόξα Δράμας του Κωστένογλου. Η Βέροια, όμως, που την είδα κόντρα στον Άρη δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί παρά τα προβλήματά της. Μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε ματς. Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί στα λίγα γκολ. Προσωπικά θα επιλέξω το under 2,25 ώστε να διεκδικήσω μια αξιοπρεπή απόδοση σε σχέση με αυτή του under 2,5.

 

Σε ενδιαφέρει