Ρεν – Παρί: Φουλ επίθεση στο Ροαζόν

Με άγνοια κινδύνου θα παραταχθεί στον σημερινό ημιτελικό του Λιγκ Καπ η Ρεν κόντρα στην Παρί , που όπου βρίσκει τη γηπεδούχο την φορτώνει με γκολ.
Ρεν – Παρί: Φουλ επίθεση στο Ροαζόν

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Λιγκ Καπ Γαλλίας ανάμεσα σε φουλ επιθετική Ρεν και την ασταμάτητη Παρί. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Ρεν – Παρί: G/G & OVER (2.22)

Ανάλυση

Μετά από δύο ήττες η Ρεν ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ντιζόν και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Μετράει οχτώ over στα εννιά τελευταία ματς. Μόνο στο ένα από τα δέκα τελευταία ματς κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Τουλούζ με 4-2. Λείπουν απόψε ο μέσος Μαουάσα και ο επιθετικός Μουμπελέ. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 ο Λαμουσί με τον Καζρί αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Από πίσω κινούνται οι Μπουριγό, Σαρ και Ουνού.

 

Η Παρί βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και τα πάντα πηγαίνουν κατ’ ευχήν ως τώρα. Έρχεται από δύο σερί τεσσάρες, μία στο Κύπελλο επί της Γκινγκάμπ και μία στο πρωτάθλημα κόντρα στη Μονεπελιέ. Τέσσερα σερί over. Τα τρία ήταν over 3,5. Όπου την βρίσκει τη Ρεν την καθαρίσει για πλάκα. Ηδη φέτος την κέρδισε με 4-1 στο πρωτάθλημα και 6-1 στο Κύπελλο. Οχτώ σερί νίκες μετράει κόντρα στη Ρεν με τέρματα 25-2 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Απουσιάζει ο εξαιρετικός μπακ Άλβες. Καθαρό 4-3-3 για ακόμα μία φορά με Καβάνι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεν  (4-2-3-1)

Κούμπεκ

Τραορέ

Μπενσεμπάινι

Γκανιόν

Μπαλ

Σλικί

Αντρέ

Μπουριγό

Ουνού

Σαρ

Καζρί

Παρί (4-3-3)

Τραπ

Μενιέ

Κιμπέμπε

Μαρκίνιος

Κιρζάβα

Σέλσο

Ραμπιό

Βεράτι

Νεϊμάρ

Ντι Μαρία

Καβάνι

Εκτίμηση

Η Ρεν παίζει φουλ επίθεση με τον Λαμουσί στον πάγκο και δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους. Η Παρί σαρώνει τα πάντα στον διάβα της σκοράροντας κατά βούληση. Εξαιρετική παράδοση για τους φιλοξενούμενους, που όποτε συναντάει τη Ρεν την φορτώνει με γκολ. Θα επιλέξω το combo goal/goal και over περιμένοντας ένα ματς με τρελό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν.

Σε ενδιαφέρει