Θέλτα – Μπέτις: Ροντέο στο Βίγκο

Με άγνοια κινδύνου θα παραταχθούν απόψε Θέλτα και Μπέτις στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μπαλαϊδος.
Θέλτα – Μπέτις: Ροντέο στο Βίγκο

Η μάχη της Θέλτα κόντρα στην Μπέτις με φόντο την έκτη θέση ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τα προγνωστικά μου

Θέλτα – Μπέτις: Goal/Goal & Over 2,5 (1.85)

Ανάλυση

Χωρίς να μασήσει ούτε στο ελάχιστον από την ατμόσφαιρα του Ανοέτα η Θέλτα επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάρ και έβαλε για τα καλά πλώρη προς την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Διανύει την καλύτερή της φάση στη σεζόν. Τέσσερα ματς αήττητη και τρία σερί διπλά. Στην έδρα της δεν αποδίδει τόσο καλά έχοντας ρεκόρ 3-3-3. Την ταιριάζει η κόντρα επίθεση με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει. Συμπλήρωσε τρία over και goal/goal στα τέσσερα τελευταία. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέτις. Λείπει ο αμυντικός Φοντάς. Θα παίξει με 4-4-2 έχοντας ως επιθετικός δίδυμο τους Άσπας και Γκόμες.

 

Η Μπέτις μετά τις δύο σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε Σεβίλλη και Λεγκανές που συνδύασε με νίκες έπαιξε πιο ελεύθερα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άντεξε για 59 λεπτά, αλλά το στη συνέχεια έσκασε από το ασφυκτικό πρέσινγκ και κατέρρευσε στο τελευταία μισάωρο δεχόμενη πέντε γκολ. Τρίτο σερί over 3,5. Μακριά από μπελάδες, αλλά δεν δείχνει ικανή να προλάβει την Ευρώπη. Όπως όλα δείχνουν θα έχει ρόλο ρυθμιστή στον πρωτάθλημα. Πολύ καλή πρόσφατη παράδοση στο Μπαλαϊδός με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της. Πέρσι επικράτησε με 1-0. Απουσιάζουν καιρό Κάμπελ και Σανάμπρια. Φουλ επιθετικό 4-3-3 κι απόψε με Χοακίν, Τέγιο και Λεόν να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Θέλτα (4-4-2)

Μπλάνκο

Μάγιο

Γκόμες

Ρονκάλια

Κάστρο

Βας

Λομπότκα

Ερνάντες

Σίστο

Ασπας

Γκόμες

Μπέτις (4-3-3)

Αντάν

Μπαραγκάν

Φεντάλ

Μαντί

Ντουρμίσι

Γουαρδάδο

Γκαρθία

Φαμπιάν

Χοακίν

Τέγιο

Λεόν

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και δεν κρύβονται. Αναμένεται να βγουν στο ξέφωτο και όποιο πάρει ο χάρος. Λογικά θα δούμε ένα ματς με τρελό ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Ως εκ τούτου οδηγούμαι σε combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει