ΟΦΗ – Δόξα Δράμας: Δεν καταλαβαίνουν από προβλήματα οι Κρητικοί

Παρότι ταλανίζεται από σοβαρά εσωτερικά προβλήματα ο ΟΦΗ δείχνει να μην… μασάει στο χορτάρι, αφού παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικός.
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας: Δεν καταλαβαίνουν από προβλήματα οι Κρητικοί

Αμφίρροπη μάχη στο Ηράκλειο ανάμεσα στον μαχητικό ΟΦΗ, που παραμένει στα ψηλά και την σκληροτράχηλη Δόξα Δράμας.

Τα προγνωστικά μου

ΟΦΗ – Δόξα Δράμας: UNDER 2 (1.75)

Ανάλυση

Άξιος συγχαρητήριων ο ΟΦΗ. Παρά τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Παρά τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών. Παραμένει άκρως ανταγωνιστικός στο χορτάρι και πετάει από νίκη σε νίκη παραμένοντας στα ψηλά. Τελευταίο του θύμα ο Παναιγιάλειος, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0. Έφτασε τα πέντε διαδοχικά no goal. Λείπουν Οικονόμου και Περογαμβράκης. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κουτσιανικούλης. Πληρώθηκαν κάποιοι παίκτες των οποίων οι οφειλές θα μπορούσαν να επιφέρουν τιμωρία και έτσι την γλίτωσε.

Η Δόξα Δράμας είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, αλλά τελευταία δείχνει να βρίσκεται σε πτώση. Μόνο τρεις βαθμούς μάζεψε στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Μεγάλο όπλο η άμυνα που είναι η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία. Σε 10 αγώνες έχει 8 under. Τσίμπησε το 1-1 στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου στον τελευταίο της αγώνα, αν και δεν τον άξιζε. Ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στην Κρήτη, αφού υπήρξε καθυστέρηση 8-9 ωρών στο αεροδρόμιο λόγω ομίχλης. Λείπουν Στεφάνοβιτς, Ρανγκέλοφ, Παπαζούδης και Βασιλειάδης. Ιδιαίτερο ματς για τους Κουσκουνά και Σιώπη που πριν λίγες μέρες ενσωματώθηκαν  στην ομάδα αποχωρώντας με άσχημο τρόπο από τον ΟΦΗ.

Εκτίμηση

Ματς που δύσκολα θα έχει γρήγορο ρυθμό. Ο ΟΦΗ λόγω των εσωτερικών προβλημάτων προσέχει την άμυνα για να μην εκτεθεί. Η Δόξα παραμένει σταθερά μία από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία. Επειδή το under 2,5 κινείται σε χαμηλά επίπεδα θα ρισκάρω περισσότερο με το under 2 του 1.75. Σε περίπτωση που μπουν δύο τέρματα παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω.

 

Σε ενδιαφέρει