Α’ Ισπανίας: Δεν τα παρατάει ο Μίτσελ

Επιστρέφει ως αντίπαλος της Χετάφε, στην οποία υπήρξε προπονητής για δύο και παραπάνω χρόνια (2009-2011)
michel

Mε την αναμέτρηση Χετάφε – Μάλαγα ξεκινάει σήμερα η 19η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η οποία είναι και η προτελευταία για τον πρώτο γύρο. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι ο Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στη Μαδρίτη μετά από τη διετία 2009-2011 που διετέλεσε προπονητής των γηπεδούχων, ενώ το ματς είναι πολύ κρίσιμο για τον ίδιο και την ομάδα του που έχει κολλήσει στον… πάτο της βαθμολογίας.

Τα προγνωστικά μου

Χετάφε – Μάλαγα : X2 & NG (4,35)

Aνάλυση

Με ήττα 2-0 μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» από την Ατλέτικο προέρχεται η Χετάφε στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, αφού δύσκολα έβγαλε φάσεις και μοιραία έφυγε με… άδεια χέρια κόντρα σε μια ανώτερη αντίπαλο. Οι Μαδριλένοι, ωστόσο, παρέμειναν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και αν διαχειριστούν καλά μέχρι το τέλος αυτήν τη διαφορά δύσκολα θα κινδυνέψουν. Στα αγωνιστικά, «φευγάτος» είναι ο γκολκίπερ Γουάιτα, ενώ εκτός παραμένουν ο τιμωρημένος στόπερ Τζενέ και ο τραυματίας χαφ Μπεργκάρα. Μολίνα και Άνχελ θα αποτέλεσουν το επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2 του κόουτς Μπορνταλάς.

Aπό κακή ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Εσπανιόλ προέρχεται η Μάλαγα, ένα αποτέλεσμα που την άφησε ουραγό στη βαθμολογία, στους 11 πόντους μαζί με τη Λας Πάλμας. Πλέον, ο κόσμος τα έχει βάλει με τη διοίκηση και το Μίτσελ, με τον τελευταίο να δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ο Ισπανό κόουτς, μάλιστα, σήμερα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού υπήρξε προπονητής των γηπεδούχων για παραπάνω από μια διετία, το διάστημα από τον Απρίλιο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011. Στα μεταγραφικά, αποκτήθηκε ο φορ Μπουένο από την Πόρτο, επιστρέφει στη Χιχόν ο μεσοεπιθετικός Γιονί, ενώ στη Μπορντό αναμένεται να συνεχίσει ο στόπερ Μπαΐς. Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει ξανά στον χαφ Αντριάν, ενώ εκτός θα μείνουν οι φορ Ρλάν και Μπαστόν, ο μεσοεπιθετικός Χουάνπι, ο μέσος Ρολόν και ο μπακ Θιφουέντες. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1, με τον Πενιαράντα να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανές ενδεκάδες

Χετάφε (4-4-2)

Μαρτίνες
Νταμιάν Σουάρες
Κάλα
Μπρούνο
Αντούνες
Πορτίγιο
Αραμπάρι
Σέρχιο Μόρα
Αμάτ
Χόρχε Μολίνα
Άνχελ

Μάλαγα (4-2-3-1)

Ρομπέρτο
Ροσάλες
Λουίς Ερνάντεθ
Μίκελ
Ρίκα
Ιτούρα
Ρέθιο
Κέκο
Αντριάν
Τσόρι Κάστρο
Πενιαράντα

Εκτίμηση

Η εικόνα των ομάδων δείχνει Χετάφε, όμως η… ανάγκη στρέφει προς τη Μάλαγα τις επιλογές μας. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν σε καλύτερο μέλλον. Και οι δύο ομάδες δεν ήταν παραγωγικές τον τελευταίο καιρό, οπότε με όλες αυτές τις παραμέτρους καταλήγουμε στο συνδυαστικό Χ2 & NG.

Σε ενδιαφέρει