Φούτμπολ Λιγκ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον ΟΦΗ

Χαμός επικρατεί στο εσωτερικό του ΟΦΗ, αφού ο ένας παίκτης εγκαταλείπει την ομάδα μετά τον άλλο λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.
ef ofi kosmos

Τοπική μάχη στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Κισσαμικό. Ομάδες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία συγκρούονται στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Ανάλυση

Βέροια – Τρίκαλα

Στα μέσα της βαθμολογίας η Βέροια, που φέτος πραγματοποιεί μια μέτρια πορεία χωρίς ιδιαίτερα άγχη. Αποχώρησαν 4-5 παίκτες, ενώ μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν, αφού η διοίκηση θέλει να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις του υπάρχοντος ρόστερ. Στα 8 φετινά της παιχνίδια έχει φέρει 6 under. Αγωνίζεται με πρώτο της μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Τα Τρίκαλα βρίσκονται σε διαρκή άνοδο και πλέον βρέθηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Κρατάει μικρό καλάθι όσον αφορά τα όνειρα της φετινής σεζόν, αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Μεγάλο όπλο η άμυνα. Σε 9 αγωνιστικές έχει μόλις 4 γκολ παθητικό. Τα 7 από αυτά τα ματς εμφάνισαν under. Σε όλες τις φετινές της εξόδους δεν σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Αποκτήθηκαν Μιλοσάβλιεφ και Ντακόλ. Αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα. Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί ξεκάθαρα στο under. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν υπάρχει και το under 1,5. Λογικά όποια σκοράρει πρώτη θα ματώσει για να το διαφυλάξει μέχρι τέλους.

ΟΦΗ – ΑΟΧ Κισσαμικός

Τελικά ο ΟΦΗ είναι μια… άρρωστη ομάδα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Τεράστια οικονομικά προβλήματα, απλήρωτοι παίκτες, προσφυγές, μουρμούρα και αποχή από τις προπονήσεις συνθέτουν το τραγικό παζλ των Κρητικών. Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε ο θάνατος του θρύλου της ομάδας, Γκέραρντ που βύθισε τους πάντες στην θλίψη. Ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε απόψε να συμπληρώσει καν αποστολή. Ουσιαστικά ετοιμοπόλεμοι είναι μόνο 15 παίκτες. Μπήκαν στη 18αδα και κάποιοι τραυματίες για να τη συμπληρώσουν. Ο Κισσαμικός βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη τροχιά. Ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς, έχει ηρεμία στο εσωτερικό του και διαθέτει εξαιρετική άμυνα. Μετράει ως τώρα επτά under σε εννιά αγώνες. Δεν πρόκειται να ανοιχτεί λόγω των προβλημάτων του αντιπάλου της. Εξάλλου, μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι της Κρήτης με πολλές ιδιαιτερότητες. Θα επιλέξω το under, το οποίο στο 1.65 δείχνει αποδεκτό.

Σε ενδιαφέρει