Ράστα Φέχτα – ΑΕΚ

Ματς-τελικός στη Γερμανία ανάμεσα στη Ράστα Φέχτα και την ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες καίγονται για νίκη για την πρόκρισή τους.
Ράστα Φέχτα – ΑΕΚ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση παίζει η Ράστα Φέχτα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο 6-6. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από την Μπαντίρμα που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και μάλλον φυσιολογικά ηττήθηκε με 82-70. Η μεγαλύτερη νίκη της μέχρι σήμερα είναι αυτή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αν μάλιστα καταφέρει να της διπλώσει, εκτός από το πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση, θα έχει πάρει και το απόλυτο πλεονέκτημα από την Ένωση. Για το πρωτάθλημα Γερμανίας επικράτησε 73-65 της Φρανκφούρτης.

Με τα προβλήματα να έχουν μαζευτεί πολλά, ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Κιθ Λάνγκφορντ, η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, αφού επικράτησε για το πρωτάθλημα εκτός έδρας του Περιστερίου με 77-73. Και σε αυτό το ματς διαπιστώθηκε το πόσο κομβικός είναι ο Νίκος Ζήσης, αφού πέρα από το σκοράρισμά του, ήταν… κομπιούτερ στην οργάνωση του παιχνιδιού. Έτσι, κατάφερε κάπως να επουλώσει τις πληγές της από τη βαριά ήττα που υπέστη στην Ισπανία από την Μπούργος. Είναι στο 7-5 και το αποψινό παιχνίδι είναι κομβικό για την πορεία της. Εκτός Λάνγκφορντ και Γκίκας.

Σε ενδιαφέρει