Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Noκ άουτ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα της Μάν. Γιουνάιτεντ.
Wolves ManUtd

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γουότφορντ η Γουλβς, η οποία ηττήθηκε 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους “λύκους” στο πρωτάθλημα, όμως παραμένουν αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Η προϊστορία στο τελευταίο διάστημα απέναντι στη Γιουνάιτεντ τους ευνοεί, καθώς πέρσι την απέκλεισαν στο Κύπελλο, ενώ απέσπασαν και ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα στην αρχή της σεζόν. Ο κόους Νούνο Εσπίριτο Σάντος πρόκειται να προβεί σε μερικό ροτέισον, αφού η κούραση από τα σερί ματς είναι αρκετή. Σίγουρα εκτός θα μείνουν ο ο μεσοεπιθετικός Ζότα, ο μέσος Γκιμπς-Γουάιτ και ο στόπερ Μπολί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε απογοητευτική στο πρώτο ματς του 2020 και ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Άρσεναλ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έδειξαν τίποτα σημαντικό με την εμφανισή τους, με το αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Οι γκρίνιες για τον Σόλσκιερ επανήλθαν, ενώ φούντωσαν ξανά οι φήμες για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός για τη Γιουνάιτεντ, αφού είναι ένα μέσο για την κατάκτηση κάποιου τίτλου, όπως είναι και το Λιγκ Καπ, όπου την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται τη Σίτι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκτός για κάποιες εβδομάδες ακόμα θα παραμείνει ο Πογκμπά, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείριση, ενώ δε θα αγωνιστούν ο μεσοεπιθετικός Λίνγκαρντ και ο επιθετικός Μαρσιάλ που ήταν άρρωστοι. Εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Φοσού-Μενσά, Μπαϊγί, Ρόχο, Τουανζίμπε και ο μέσος ΜακΤόμινεϊ.

Σε ενδιαφέρει