Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Να συνεχίσει θετικά μακριά από την έδρα της θέλει απόψε η Μπαρτσελόνα, κόντρα στη Σοσιεδάδ που κυνηγάει την ευρωπαίκή έξοδο.
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Πολύ καλή σεζόν διανύει η Σοσιεδάδ μέχρι στιγμής και δικαίως βρίσκεται στην 4άδα, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια στο πρώτο μισό τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, καθώς μόλις 3 βαθμοί τη χωρίζουν από την 10η θέση. Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει θετικά, αν θέλει να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά μέχρι τέλους. Παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, όμως δείχνει να έχει θέμα με την σταθερότητα, πράγμα που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει, καθώς έχουμε δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν πολύ καλά με τις ομάδες που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις στη βαθμολογία, όμως κόντρα σε ομάδες της πρώτης 6άδας δείχνουν να ζορίζονται αρκετά. Έχει ποιότητα ως ομάδα, όμως δείχνει να κομπλάρει απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Έκτη σερί νίκη για την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, η οποία το βράδυ της Τρίτης πέρασε νικηφόρα κι από την έδρα της Ίντερ με 1-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλαουγκράνα ο 17χρονος Ανσού Φατί, που έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού. Οι Καταλανοί παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο Μιλάνο κι απέδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο ποιοτικό ρόστερ διαθέτουν, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Παρουσιάζονται βελτιωμένοι και μακριά από την έδρα τους αν και πάλι δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Πριν από δύο εβδομάδες πήραν τεράστιο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παρέμενε αήττητη στην έδρα της, ενώ την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με σχετική άνεση με 5-2 επί της Μαγιόρκα.

Σε ενδιαφέρει