Βόννη – ΠΑΟΚ

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που παρουσιάζει κάκιστη εικόνα εκτός έδρας, ενώ και η παράδοσή του κόντρα σε γερμανικές ομάδες είναι αρνητική.
bonn paok

Δύο πρόσωπα παρουσιάζει η ομάδα της Βόννης σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Εντός συνόρων βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 1-7, ενώ στο Champions League παρουσιάζει ένα πιο δυναμικό κι ανταγωνιστικό πρόσωπο. Μετράει 3 σερί εντός έδρας νίκες στον θεσμό κι έρχεται με ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι κάκιστος μακριά από την έδρα του. Στο πρωτάθλημα δέχεται περισσότερους από 93 πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, όμως στην Ευρώπη το νούμερο αυτό πέφτει στο 76,1. Η βελτίωση όπως βλέπουμε είναι σημαντική. Θεωρώ πως απόψε έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και δεν θα έχουμε εκπλήξεις.

Δύσκολη η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που πλέον έχει τον Χαραλαμπίδη στον πάγκο του. Σίγουρα ο Δικέφαλος παρουσιάζει βελτίωση στην εικόνα του και στον τρόπο του παιχνιδιού του, ωστόσο του λείπει η ψυχολογία κι αυτή δεν πρόκειται να έρθει αν δεν έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας βέβαια τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού η ομάδα παρουσιάζεται πολύ κακή και μετράει μόνο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα αγωνιστικά, ο Χατζηνικόλας υπέστη διάστρεμμα κι έτσι η ομάδα ταξίδεψε με 11 παίκτες στη Γερμανία.

Σε ενδιαφέρει