Τζένοα – Τορίνο

Αμφίρροπη αναμέτρηση για την Serie A, με τις δύο ομάδες να μην είναι στα καλύτερά τους το τελευταίο διάστημα και να χρειάζονται βαθμούς.
genoa torino

Υποχώρησε κι άλλο βαθμολογικά η Τζένοα και πλέον βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης μετα την ισοπαλία που έφερε κόντρα στη Σπαλ. Πλέον οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 2-4-7 στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν δεχτεί 27 γκολ έχοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή. Πρέπει να συνέλθει και να αντιδράσει κάποια στιγμή η Τζένοα αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και να αποφύγει τις περιπέτειες. Είναι νωρίς ακόμα, έχει χρόνο, όμως το θέμα είναι αν έχει την ψυχολογία και την ικανότητα για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Εντός έδρας είναι σίγουρα καλύτερη σε σχέση με εκτός και πάλι όμως προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και τα αμυντικά της κενά. Μοναδική απώλεια για τους γηπεδούχους παραμένει ο Κουαμέ.

Η Τορίνο από την άλλη ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν στην Ιταλία, όμως στην συνέχεια “ξεφούσκωσε” και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση. Αυτή η θέση όμως δεν λέει απολύτως τίποτα, καθώς βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από την Τζένοα και δεν θα πρέπει να νιώθει καθόλου ασφάλεια. Ειδικά το τελευταίο διάστημα προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της καθώς έχει μόλις 1 νίκη στα 8 πρόσφατα παιχνίδια. Είναι ιδιαίτερα ασταθής και ακόμα και στις αναμετρήσεις που παρουσιάζει καλή εικόνα, δυσκολεύεται πάρα πολύ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 4 ήττες σε 6 παιχνίδια και σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Ανσάλντι μαζί με τους τραυματίες Φάλκε, Μπονιφάτσι, Λιάνκο και Λασάλτ.

Σε ενδιαφέρει