Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος

Μία νίκη, έστω και στο Κύπελλο, που θα τον κάνει να αλλάξει ψυχολογία θέλει ο Πανιώνιος και το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
olympiakosvolou panionios

Πολύ νωρίς προέκυψε για τον Ολυμπιακό Βόλου η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι που ούτως ή άλλως συνηθίζεται στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο στις μικρότερες κατηγορίες. Μετά και την τελευταία ισοπαλία κόντρα στον Θεσπρωτό, η διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Θωμά Γράφα και βρήκε ήδη τον διάδοχο. Αυτός είναι μία… παλιά καραβάνα των μικρότερων κατηγοριών και συγκεκριμένα ο Σούλης Παπαδόπουλος, που αρχίζει την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, στο «ντεμπούτο» του επικράτησε του ΟΦ Ιεράπετρας με 2-1, φέρνοντας έναν πρώτο άνεμο αλλαγής. Ο θεσμός περνά σε δεύτερη μοίρα, όπως ξεκαθάρισε ο έμπειρος τεχνικός και προανήγγειλε αλλαγές, αφού στόχος είναι η Φούτμπολ Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή, βάσει εικόνας και βάσει του ότι είναι στο -2 και φυσικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία. Βέβαια, αυτό το λένε οι απ’ έξω, αφού οι εντός των τειχών δεν πρόκειται να αποδεχθούν τη μοίρα τους. Είναι και τέτοιο το DNA της ομάδας. Προέρχεται από νέα βαριά ήττα και νέα κάκιστη εμφάνιση, ομάδας που έδειχνε περισσότερο Σούπερ Λιγκ παρά πρώτης κατηγορίας. Φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ήδη στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 3-0, αν και είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά για να πετύχει πρώτος γκολ. Αποτέλεσμα 4-0. Τώρα το τελευταίο που θα ήθελε εν όψει του Σαββάτου που υποδέχεται τον Άρη, θα ήταν ένα ματς Κυπέλλου, αλλά ίσως μια νίκη να αλλάξει λίγο την ψυχολογία. Εκτός για το σημερινό, οι Κότνικ, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αραμπούλι, Μασούρας που προφυλάσσονται.

Σε ενδιαφέρει