Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ

Σημαντικό προβάδισμα έχει αποκτήσει από το πρώτο ματς η Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες.
boca river

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Αργεντινής για την Μπόκα Τζούνιορς και μάλλον ήταν εύκολα προβλέψιμη, καθώς εν όψει του ματς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση κόντρα στη Ράσινγκ Κλουμπ, Παρά τη μεγάλη δυναμική που έχει στην έδρα της, ηττήθηκε 1-0 δεχόμενη το γκολ που έκρινε την αναμέτρησε στο 27’, έπειτα σημαντικό λάθος στην άμυνά της. Είχε βέβαια ευκαιρίες για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, με την αποτελεσματικότητά της όμως να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δεν είναι πια μόνη στην πρώτη θέση, αφού είναι ισόβαθμη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στο μυαλό όλων είναι η ήττα στον τελικό της Μαδρίτης και όλοι θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα έχει μειώσει αισθητά τις πιθανότητές της. Δεν υπολογίζεται ο Καπάλδο, που αποβλήθηκε. Έχει 20/21 Under 2,5 και 19/21 NG.

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Ρίβερ Πλέιτ πριν από το ματς στο «Μπομπονέρα» ήταν η εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί κι όπως και η Μπόκα Τζούνιορς προτίμησε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές και να εμπιστευθεί τους αναπληρωματικούς της. Στο πρώτο ημίχρονο έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ο Νάτσο Σκόκο πήρε τα πάνω του στο δεύτερο μέρος. Με γκολ στο 58’ μείωσε σε 2-1, στο 62’ ο δείκτης του σκορ πήγε στο 3-1, αλλά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μείωσε σε 3-2 στο 68’ και στο 87’ με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το τελικό 3-3. Από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτοί που αγωνίστηκαν στο ματς με τη Σαραντί ήταν ο Παλάσιος και ο Σουάρες, αλλά μόλις για 15 λεπτά. Η Ρίβερ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Σέρο Πορτένιο, επικρατώντας στο «Μονουμεντάλ» με 2-0. Δεν υπολογίζεται για το ματς ο αμυντικός χαφ, Ζουκουλίνι και άλλοι παίκτες που όμως είναι εναλλακτικοί.

Σε ενδιαφέρει