Λιχτενστάιν – Αρμενία

Με ανεβασμένη την ψυχολογία το Λιχτενστάιν κόντρα στην Αρμενία που έχει κίνητρο και παλεύει μέχρι τέλους για την πρόκριση.
leichtenstein armenia

Θετικό αποτέλεσμα για το Λιχτενστάιν την περασμένη αγωνιστική, που κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της ομάδας του Κόλβιντσον στον όμιλο και πανηγυρίστηκε δεόντως. Με τον κόσμο στο πλευρό της απόψε, κόντρα στην Αρμενία θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μία έκπληξη. Πάντως τόσο η παράδοση, όσο και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν συνηγορούν σε κάτι τέτοιο.

Δυναμική εμφάνιση από την Αρμενία, η οποία επικράτησε με 4-2 της Βοσνίας. Οι Αρμένιοι πλέον έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς στον όμιλο και διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Θέλουν πάση θυσία την νίκη απόψε, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Φινλανδών για να τους πιάσουν στη δεύτερη θέση και μετά θα κριθούν όλα στο Τούρκου. Μεγάλο πλήγμα για τους Αρμένιους η απουσία του Μικιταριάν, ο οποίος τραυματίστηκε και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος απόψε.

Σε ενδιαφέρει