Τζένοα – Μίλαν

Τρίζουν οι καρέκλες των Αντρεατσόλι και Τζαμπάολο που θέλουν διακαώς την νίκη απόψε για να πάρουν έστω μία μικρή παράταση.
genoa milan

Ακόμα μία ήττα για την ομάδα της Τζένοα, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο Ολίμπικο από την Λάτσιο. Το πάλεψε η ομάδα του Αντρεατσόλι για ένα ημίχρονο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα. Πλέον οι γηπεδούχοι μετράνε 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη κι έχουν υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Η διοίκηση όπως όλα δείχνουν ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Αντρεατσόλι, εκτός κι αν η ομάδα αλλάξει πρόσωπο από την μία μέρα στην άλλη. Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, ενώ λόγος γίνεται και για τον Τιάγκο Μότα που έχει αναλάβει την ομάδα νέων της Παρί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρέκα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και την θέση του στην αριστερή πτέρυγα αναμένεται να καλύψει ο Πάγιατς.

Κάκιστη η εικόνα της Μίλαν την φετινή σεζόν και δικαιολογημένα επικρατεί γκρίνια στις τάξεις των ροσονέρι. Ο Τζαμπάολο δεν μπορεί να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και όπως όλα δείχνουν μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας. Σε ενδεχόμενη ήττα βέβαια, δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Ανέστησαν και τη Φιορεντίνα οι ροσονέρι, καθώς δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και τελικά ηττήθηκαν με 1-3 μέσα στην έδρα τους. Ο Ντοναρούμα πάλευε μόνος του στην ουσία, έπιασε και πέναλτι, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει όρθια την Μίλαν. Κι εδώ ακούγεται το όνομα του Γκατούζο, ο οποίος θα δεχτεί να επιστρέψει μόνο αν φύγουν οι Μαλντίνι και Μπόμπαν από την ομάδα. Σε κρίση η Μίλαν κι αυτό βγαίνει και στο χορτάρι.

Σε ενδιαφέρει