Μπαρτσελόνα – Ίντερ

Μεγάλο ντέρμπι στο «Καμπ Νόου» με την ντεφορμέ Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την «καυτή» Ίντερ, που όμως προέρχεται από γκέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
barca inter

Κόντρα στη Χετάφε πέτυχε το ζητούμενο η Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν η νίκη, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν και η πρώτη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετά τον Απρίλιο. Επικράτησε με 2-0, με τον Σουάρες να επιστρέφει στα γκολ, ενώ η ομάδα έδειξε μια αντίδραση χωρίς τον Μέσι στην ενδεκάδα. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα δεν είναι ήρεμο, αφού ο Πικέ πραγματοποίησε ευθεία επίθεση στη διοίκηση για τα όσα γράφονται από τους δημοσιογράφους, κατηγορώντας την επί της ουσίας για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα. Παράλληλα, εξήγησε ότι από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε σωστή προετοιμασία, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται χρόνο. Το ουσιαστικό είναι ότι εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τυχερή στην έδρα της Ντόρτμουντ και πήρε τον βαθμό (0-0). Στα αποψινά, είναι πολύ καλό νέο το γεγονός ότι αγωνίζεται κανονικά και ο Μέσι και ο Ντεμπελέ, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Εκτός παραμένει ο Ζόρντι Άλμπα και ο Φατί.

Όταν συμφωνούσε με τον Αντόνιο Κόντε, η Ίντερ ήθελε ακριβώς αυτό το πνεύμα νικητή που παρουσιάζουν οι «νερατζούρι» με την έναρξη της σεζόν. Έτσι, λοιπόν, έχει φτάσει στο «6 στα 6» στη Σέριε Α, έχοντας νικήσει σε αυτό το διάστημα τη Μίλαν και τη Λάτσιο, από τα δύσκολα ματς, αλλά σπουδαία νίκη ήταν κι αυτή κόντρα στη Σαμπντόρια στη Γένοβα, που ο Ιταλός προχώρησε σε μεγάλο ροτέισον. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 2-0, με τον Αλέξις Σάντσες να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ, αλλά ο Χιλιανός αποβλήθηκε για θέατρο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, με την Ίντερ να δέχεται μόλις το δεύτερό της γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο απάντησε άμεσα διαμορφώνοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ γλίτωσε με την ισοπαλία στο τέλος κόντρα στη Σλάβια, στη μοναδική ανορθογραφία της φετινής σεζόν. Την Κυριακή έχει μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους που θα δείξει πολλά εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λουκάκου, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Στη θέση του ο Σάντσες

Σε ενδιαφέρει