Ολυμπιακός – Λαμία

Με το μυαλό στο Βελιγράδι απόψε οι ερυθρόλευκοι, θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία που δείχνει να περνάει εσωτερική κρίση.
Ολυμπιακός – Λαμία

Κακός ήταν ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες δεν θύμισαν σε τίποτα την εικόνα τους κόντρα στην Τότεναμ, ζορίστηκαν ιδιαίτερα, ενώ λίγο έλειψε και να χάσουν το παιχνίδι από τον προβληματικό Παναθηναϊκό. Μπορεί να προηγήθηκαν με τον Γκερέρο στο 34’, όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έλεγχαν τον ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πολλά θέματα με την άμυνα. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Σα, που κράτησε την ομάδα όρθια εκεί που χρειάστηκε, καθώς έπιασε και πέναλτι του Μακέντα. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης για τους παίκτες του Ολυμπιακού, και θα πρέπει να παρουσιάζονται σοβαροί σε όλα τους τα παιχνίδια. Δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές απόψε από τον Μαρτίνς, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Το κύριο ζητούμενο όμως από τους παίκτες είναι να βγάλουν αντίδραση και να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα στο χορτάρι.

Γκρίνια έφερε στο στρατόπεδο της Λαμίας η εντός έδρας ισοπαλίας με τον Πανιώνιο. Οι Λαμιώτες δέχτηκαν την ισοφάριση στο 92’, με τον τερματοφύλακα να φέρει μεγάλη ευθύνη. Μπορεί η Λαμία να έχει μόλις μία ήττα φέτος, από την ΑΕΚ, όμως επικρατεί έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του Αντωνίου στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα ακούγεται πως μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, υπήρξε επεισόδιο στα αποδυτήρια των Φθιωτών, γεγονός που διαψεύστηκε άμεσα από την διοίκηση. Δύσκολη η αποστολή της Λαμίας απόψε, καθώς δεν έχει πείσει κανέναν με τις εμφανίσεις της ακόμα και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Δοκίμασε σχήμα με τρία στόπερ στις προπονήσεις ο Αντωνίου και πολυπρόσωπο κέντρο.

Σε ενδιαφέρει