Τορίνο – Μίλαν

Μετά την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, η Μίλαν θέλει να επιστρέψει με νίκη, αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι.
Τορίνο – Μίλαν

Είχε αρχίσει τη σεζόν με δύο συνεχόμενες νίκες η Τορίνο, αλλά εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί μέχρι και στην κορυφή της βαθμολογίας με μια απλή εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λέτσε, συνέχισε με δύο ήττες που ουσιαστικά διέγραψαν πολύ εύκολα το εξαιρετικό της ξεκίνημα. Αυτή είναι η ιστορία της Τορίνο από πέρυσι, έχοντας στον πάγκο της τον Βάλτερ Ματσάρι. Μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Λέτσε, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τη Σαμπντόρια. Αυτός που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι στο 56’ σε ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό, που για πρώτη φορά δεν βρήκε δίχτυα τη φετινή σεζόν. Ακολουθεί ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να μην το ήθελε αυτή τη στιγμή και να προτιμούσε κάτι πιο βατό. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει χάσει εντός έδρας από τη Μίλαν από το 2012!

Έγινε αυτό που υποπτεύονταν πολλοί στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ. Μάλιστα, αυτό είναι ακόμα χειρότερο για τη Μίλαν, αφού η ήττα και η κάκιστη παρουσία στο ντέρμπι του Μιλάνου με 2-0 δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, αλλά κάτι αναμενόμενο βάσεις της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων στην έναρξη της σεζόν. Γλίτωσε πολλές φορές το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ τυχερή να πάει με το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο με την έναρξη του δεύτερου μέρους έγινε το αναμενόμενο, δεχόμενη ένα γκολ στο 49’ και ένα στο 78’. Η γκρίνια που ήδη υπήρχε, παραμένει και αυξάνεται, με τον Μάρκο Τζαμπάολο ήδη να βάλλεται και τους ανθρώπους κόντρα στην ομάδα να τον στηρίζουν με δηλώσεις τους. Το καλό για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι δεν έχει απουσίες. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι δεν βρίσκονται σε φόρμα κι ότι πάει σε μια έδρα που η Μίλαν έχει να κερδίσει από τις αρχές της δεκαετίας.

Σε ενδιαφέρει