Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα

Με λιγότερη πίεση η Ρεάλ μετά τη σημαντική νίκη επί της Σεβίλλης, θέλει να αρχίσει σερί αρχής γενομένης κόντρα στην Οσασούνα.
Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα

Οι μεγάλες ομάδες σε δύσκολες στιγμές έχουν μάθει να αντιδρούν κι αυτό έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη βαριά ήττα που υπέστη από την Παρί Σεν Ζερμέν. Φιλοξενήθηκε από την πρωτοπόρο εκείνη τη στιγμή, Σεβίλλη και με μεστή εμφάνιση που είχε ως στόχο το αποτέλεσμα κι όχι το… θέαμα, κατάφερε να επικρατήσει 1-0. Το γκολ της νίκης πέτυχε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Καρίμ Μπενζεμά με κεφαλιά από σέντρα του Καρβαχάλ. Το καλό νέο για την ομάδα του Ζιντάν αποτέλεσε η αμυντική της συμπεριφορά, αφού δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και με μία πολύ καλή και στρωμένη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα τραυματισμών όχι μόνο παραμένουν, αλλά και αυξάνονται. Εκτός και ο έτερος αριστερός μπακ, Μεντί και στη θέση αναμένεται λύση ανάγκης με τον δεξιοπόδαρο στόπερ, Νάτσο. Παράλληλα, εκτός παραμένουν Μαρσέλο, Ίσκο, Μόντριτς. Ροτέισον αναμένεται από τον Ζιντάν, αφού ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως το έχει αποδείξει σε όλες της τις αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν, η Οσασούνα ήταν και πάλι πολύ σφιχτή αμυντικά και στο εντός έδρας κόντρα στην Μπέτις, στηρίχθηκε εκ νέου στην ανασταλτική της λειτουργία. Έτσι, λοιπόν, κόντρα στους πιο ποιοτικούς Ανδαλουσιανούς έμεινε στο 0-0, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό. Με αυτόν τον τρόπο παραμένει αήττητη έπειτα από πέντε αναμετρήσεις, αλλά σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Λεγανές. Έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, τα δύο από την Μπαρτσελόνα (φυσιολογικό) και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο εκτός έδρας κόντρα στη Βαγιαδολίδ, που και εκεί πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός για το ματς με τους Μαδριλένους εκτός οι Ουνάι Γκαρθία, Κίκε Μπάρχα και Ινίγκο Πέρεθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπράσανατς.

Σε ενδιαφέρει