Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης

Άρχισαν από νωρίς τα... όργανα στη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο, μετά την τριάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν.
sevilla realmadrid

Ξέρει πώς να παίρνει τα αποτελέσματα και αυτό αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική, με εξαίρεση την ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Θέλτα. Η Σεβίλλη αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αλαβές και επικράτησε 1-0, πηγαίνοντας και κόντρα στην παράδοση, αφού πάντα δυσκολευόταν στο «Μεντιθορόθα». Πολύ καλή αμυντικά και με ένα γκολ του Χορδάν πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ακολούθησε αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Καραμπάγκ εκτός έδρας και παρά τις πολλές αλλαγές του Λοπετέγι, έφτασε στη νίκη με 3-0, με τον δρόμο να ανοίγει ο Τσιτσαρίτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με άλλα λόγια, άρχισε την απόσβεση. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ένα έξτρα κίνητρο, όσο και να μην το παραδέχεται, αφού από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε κακήν κακώς πέρυσι, πριν επιστρέψει ξανά ο Ζιντάν. Εκτός ο Νολίτο.

Έχουν αρχίσει από νωρίς τα όργανα στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν έχει ζήσει σε καθεστώς πραγματικής πίεσης, αφού η προηγούμενη θητεία του ήταν σαν μία παρατεταμένη περίοδο του μέλιτος. Τώρα, όμως, έχει πραγματική πίεση για τη θέση του. Αποκορύφωμα η κάκιστη εμφάνιση και η βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ενδεικτικό ότι δεν είχε τελική στην εστία για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Λεβάντε στο «Μπερναμπέου», που φαινόταν ότι θα ήταν εύκολη (3-0 ημίχρονο), αλλά μόνο τέτοια δεν αποδείχθηκε. Εκτός από το αποψινό ο Μαρσέλο, ο Μόντριτς και ο Ίσκο. Εννοείται και ο Ασένσιο.

Σε ενδιαφέρει