Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τέλος τα ψέματα, η μεγάλη στιγμή είναι εδώ. Ασταμάτητος δείχνει ο Ολυμπιακός, που δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στον προβληματικό Παναθηναϊκό.
pao olympiacos

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός φέτος. Τα προβλήματα τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια, όμως οι προπονητές και οι παίκτες είχαν καταφέρει να τα κρατήσουν μακριά από το χορτάρι. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν έχει γίνει φέτος, καθώς η ομάδα δείχνει να παραπαίει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δείχνουν ανήμποροι να κάνουν έστω και τα βασικά, εκθέτοντας τόσο τους εαυτούς τους όσο και την ομάδα. Κάκιστο ξεκίνημα με 0 στα 3 για το Τριφύλλι, με τους παίκτες όμως να στηρίζουν τον προπονητή, δίνοντας υπόσχεση πως θα παρουσιαστούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί απόψε. Ο κόσμος της ομάδας πάντως έχει αρχίσει την γκρίνια, βάλοντας κατά της διοίκησης της ομάδας, ενώ αναμένεται να απέχει από το αποψινό παιχνίδι σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η μέρα με την νύχτα η εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αιώνιο αντίπαλό του. Οι ερυθρόλευκοι είναι καταιγιστικοί και προς το παρόν δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο, τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την Τετάρτη βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 από την περσινή φιναλίστ του Champions League Τότεναμ, όμως έδειξαν χαρακτήρα, ανασυγκροτήθηκαν κι επέστρεψαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2. Αυτή η βελτίωση της ομάδας πρέπει να πιστωθεί στον Πέδρο Μαρτίνς που ενίσχυσε την ομάδα, καλύπτοντας τις αδυναμίες της το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, όμως τα ντέρμπι είναι πάντα πονηρά και κρύβουν παγίδες. Ειδικά αν μπεις μέσα αψήφιστα, υποτιμώντας τον αντίπαλο.

Σε ενδιαφέρει