Λιθουανία – Πορτογαλία

Να εκμεταλλευτεί το διπλό στη Σερβία και να συνεχίσει το ίδιο δυνατά θέλει απόψε η Πορτογαλία κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία.
Λιθουανία – Πορτογαλία

Σάκος του μποξ στον όμιλο η Λιθουανία, έκανε ακόμα μία ήττα με 3-0 αυτή την φορά από την Ουκρανία. Δέχτηκε το 1ο γκολ μόλις στο 7’, προσπάθησε να απαντήσει, όμως δεν κατάφερε κάτι. Η Ουκρανία είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με την κατοχή να αγγίζει το 70%, την ώρα που η Λιθουανία δεν κατάφερνε με τίποτα να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται στο 61’ από τον Μαλινόβσκι. Απόψε δεν περιμένω και πολλά κόντρα στους Πορτογάλους.

Πολύ μεγάλο το διπλό για την Πορτογαλία με 2-4 κόντρα στη Σερβία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος συνεχίζει φορτσάτη μετά την κατάκτηση του Nations League και δείχνει ότι δεν αστειεύεται, καθώς θέλει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 για να υπερασπιστεί το στέμμα της. Η Σερβία ίσως άξιζε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση, όμως οι Πορτογάλοι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί και πήραν δίκαια την νίκη. Δεν αναμένονται αλλαγές απόψε στο βασικό σχήμα από τον Σάντος, εκτός ίσως από τον Σεμέδο που χτύπησε στο παιχνίδι κόντρα με τη Σερβία και ίσως θελήσει να τον προφυλάξει. Δεν μπορώ να φανταστώ απόψε τους Λιθουανούς να κάνουν ζημιά σε αυτή την φορμαρισμένη Πορτογαλία.

Σε ενδιαφέρει