Λουξεμβούργο – Σερβία

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο ουσιαστικά, με τον Τουμπάκοβιτς όμως να θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Σερβίας.
louksembourgo serbia

Δείχνει να ξεφουσκώνει το Λουξεμβούργο μετά την νίκη της πρεμιέρας στον όμιλο. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε τον Ιούνιο ηττήθηκε με 1-0 από τους Ουκρανούς, με το τελικό σκορ να αδικεί την εικόνα του αγώνα. Την Πέμπτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία, στο οποίο επίσης ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, 1-0. Γενικά η ομάδα παρουσιάζει πτωτική πορεία, ενώ δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, Πορτογαλία και Σερβία. Με προβλήματα αποχώρησαν από το φιλικό οι Ροντρίγκεζ και Μαλγκέ, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι.

Δεν τα κατάφεραν οι Σέρβοι κόντρα στους αποτελεσματικούς Πορτογάλους. Μείωσαν δύο φορές τη διαφορά στο γκολ, όμως οι Πορτογάλοι έδειξαν ψυχραιμία και ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Το παιχνίδι αυτό ήταν το ντεμπούτο του κόουτς Τουμπάκοβιτς στον πάγκο της ομάδας και δυστυχώς δεν συνδυάστηκε από ανάλογο αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, έκαναν αρκετά λάθη και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα. Ο τεχνικός της ομάδας εξήγγειλε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τους Γιόβιτς, Τάντιτς, Μαξίμοβιτς και Πάβκοφ να μην υπολογίζονται λόγω τραυματισμών.

Σε ενδιαφέρει