Αλβανία – Ισλανδία

Μονόδρομος το τρίποντο και για τις δύο ομάδες, με την Ισλανδία όμως να δείχνει σε καλύτερη ψυχολογία τη συγκεκριμένη στιγμή.
albania islandia

Την συντριβή με 4-1 από την πρωτοπόρο Γαλλία γνώρισε πριν από λίγα 24ωρα η Αλβανία. Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο δέχτηκε η ομάδα του Ρέια, με τους Γάλλους να αστοχούν σε πέναλτι, και το μόνο που κατάφερε είναι να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 90’. Ελάχιστες ελπίδες έχουν οι Αλβανοί πλέον για πρόκριση και θέλουν να τις εξαντλήσουν. “Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη και θα δώσουμε το 200% των δυνάμεών μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Ρέγια. Η παράδοση των Αλβανών κόντρα στην Ισλανδία δεν είναι ιδιαίτερα καλή, όμως εντός έδρας η αλήθεια είναι πως η Αλβανία παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πάντως απόψε θα έχουν αρκετές απουσίες αφού οι Μπερίσα, Αγέτι, Αγκόλι, Χίκα και Σαντίκου δεν είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ακόμα μία νίκη πέτυχαν οι Ισλανδοί κόντρα στη Μολδαβία αυτή την φορά, ανεβάζοντας το νικηφόρο σερί τους στους 3 αγώνες. Δείχνει να βελτιώνεται πλέον η κατάσταση στο στρατόπεδο των Ισλανδών, οι οποίοι μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας πέρασαν 10 εφιαλτικούς μήνες χωρίς νίκη και με απολογισμό 0-6-9. Έχουν πετύχει 4 νίκες στον όμιλο και με 12 βαθμούς ισοβαθμούν με Γαλλία και Τουρκία και θέλουν την νίκη απόψε για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να κυνηγήσουν την πρόκριση. Στην φάση που είναι ο όμιλος μετράει κάθε βαθμός και απόψε χρειαζόμαστε το τρίποντο, όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Ισλανδών.

Σε ενδιαφέρει