Ατλέτικο Παραναένσε – Γκρέμιο

Ένα βήμα πριν από την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας η Γκρέμιο, έχοντας πάρει σοβαρό προβάδισμα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε.
atletico gremio

Έχοντας υποστεί την ήττα στο πρώτο ματς με την οποία μειώνονται κατά πολύ οι ελπίδες της για πρόκριση και σημειώνοντας συνεχόμενες ήττες και στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο Παραναένσε δεν είχε περιθώρια να ξεκουράσει παίκτες κόντρα στη Σεαρά. Για αυτό το λόγο, παίζοντας με φουλ βασικές επιλογές, επικράτησε 1-0 με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Τίποτα το ιδιαίτερο η απόδοσή της όπως άλλωστε έχει συνηθίσει. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα αναμένεται μαζική προσέλευση στο γήπεδο, καθώς ήδη πωληθεί 35.000 εισιτήρια. Πάρα πολλές απουσίες, καθώς υπολογίζονται πάνω από 10 απώλειες ποδοσφαιριστών.

Με μεγάλο δόση ροτέισον η Γκρέμιο είχε την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σάο Πάολο. Χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποια μεγάλη αγωνιστική υπερπροσπάθεια ή υπέρβαση, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0. Η αντιμετώπιση που είχε προς αυτό το ματς πρωταθλήματος ήταν ενδεικτική για την προτεραιότητα που έδωσε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο, την οποία έχει νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0. Ο μεσοεπιθετικός, Έβερτον, δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.

Σε ενδιαφέρει