Κυριακή 17 Μαϊου 2020
EnglandΠρέμιερ Λιγκ
21:00ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Λέστερ στην 6αδα

Λέστερ στην 6αδα7,00

40

40 Stoiximan 180x90

Ανεβασμένη με τον Ρότζερς η Λέστερ

Big Guru13 Ιουλίου2019

Περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν για τις "αλεπύδες" του Ρότζερς.
Ανεβασμένη με τον Ρότζερς η Λέστερ

Είμαστε στα μισά του καλοκαιριού, μέσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τις ομάδες να ενισχύονται και να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν παίξει κάποιο επίσημο παιχνίδι, όμως θεωρώ πως μπορούμε να σχηματίσουμε μία αρκετά καλή εικόνα με βάση τα φιλικά παιχνίδια.

Ανάλυση

Η νέα σεζόν πλησιάζει και στο King Power Stadium επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει μπροστά του όλόκληρη την περίοδο της προετοιμασίας για να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τι θέλει και τι περιμένει από αυτούς. Μάλιστα η ομάδα έδειξε θετικά δείγματα και μέσα στη σεζόν, όταν ανέλαβε τα ηνία της μετά τον Κλοντ Πιέλ.

Το περσινό ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό, όμως όταν η Ρότζερς ανέλαβε την ομάδα, παρουσιάστηκε αισθητή βελτίωση, με την ομάδα να τερματίζει τελικά 9η. Οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας επί Ρότζερς και πλέον δείχνουν όλοι ανυπόμονοι για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Συν τοις άλλοις η ομάδας μέχρι στιγμής έχει ενισχυθεί σημαντικά με τις μεταγραφές των Τίλεμανς και Αγιόθε Πέρεζ να ξεχωρίζουν.

Τα προγνωστικά μου

Σίγουρα δεν περιμένει κανένας το θαύμα του 2015 -2016, όμως το κλίμα στην ομάδα δείχνει εξαιρετικό, ο κόσμος στηρίζει την προσπάθειά της και ο Ρότζερς δείχνει να κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Φυσικά μένει να φανούν όλα αυτά στο χορτάρι. Αυτό που αξίζει πάντως είναι το ενδεχόμενο να τερματίσει η Λέστερ στην 6άδα, με την απόδοση να φτάνει στο 7,00.