ΑΕΚ Λάρνακας – Πετροκάμπ

Η σταθερά ανοδική ΑΕΚ Λάρνακας, θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.
ΑΕΚ Λάρνακας – Πετροκάμπ

Μόλις 2 ήττες έχει μέσα στο 2019 η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία έχει επιδείξει τρομερή ποιότητα και σταθερότητα στις εμφανίσεις της, ενώ θα μπορούσε πανάξια να είχε αναδειχθεί και πρωταθλήτρια, όμως εν τέλει τερμάτισε 2η πίσω από τον ΑΠΟΕΛ. Εντός έδρας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο, μετράει ήδη 3 σερί νίκες στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενώ δέχεται και γκολ με μεγάλη δυσκολία. Πέρσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο και κατάφερε να προκριθεί στη φάση των ομίλων όπου και τερμάτισε 3η. Φυσικά και φέτος ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους και μία καλή πορεία με θετικές εμφανίσεις. Μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει δείξει θετικά δείγματα, οπότε περιμένουμε απόψε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία για την Πετροκάμπ στα προκριματικά του Europa League. Πέρσι δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τους Κροάτες της Όσιγιεκ.  Το πρωτάθλημα είναι ήδη σε εξέλιξη κι αυτή την στιγμή η ομάδα καταλαμβάνει την 4η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ της είναι Μολδαβοί, με τους τρεις Καμερουνέζους φυσικά να ξεχωρίζουν. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά αν και στην Ευρώπη εξακολουθεί να μην έχει ιδιαίτερη εμπειρία.

Σε ενδιαφέρει