Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019
SwedenΆλσβενσκαν
23:00ΑΛΣΒΕΝΣΚΑΝ (ΣΟΥΗΔΙΑ)

Β Θέση: Τζουργκάρντεν

Β Θέση: Τζουργκάρντεν2,75

55

55 Stoiximan 180x90

Σουηδία:

Big Guru10 Ιουλίου2019

Μπορεί η Μάλμε να έχει πάρει τη διαφορά, όμως έχουμε δυνατή μάχη για τη δεύτερη θέση.
Σουηδία:

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά του σουηδικού πρωταθλήματος και η Μάλμε έχει καταφέρει να πάρει διαφορά 6 βαθμών από την Τζουργκάρντεν και την περσινή πρωταθλήτρια ΑΪΚ. Επομένως όπως όλα δείχνουν πως οι πρωτοπόροι θα πρέπει να “αυτοκτονήσουν” για να χάσουν την πρωτιά και τα βλέμματα επικεντρώνονται στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Ανάλυση

Τζουργκάρντεν και ΑΪΚ θα παλέψουν μέχρι τέλος για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν προς το παρόν στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, με την Τζουργκάρντεν όμως να έχει το πλεονέκτημα λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Τζουργκάρντεν μέχρι στιγμής βγάζει μεγαλύτερη σταθερότητα στο χορτάρι και εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη σε αντίθεση με την ΑΪΚ που κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια της δείχνει να χάνει αρκετή από την δυναμική της. Η λογική λέει πως αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό και δεν περάσει κανένα μεγάλο ντεφορμάρισμα, η δεύτερη θέση είναι δικιά της και μπορεί να απειλήσει άνετα και την Μάλμε.

Τα προγνωστικά μου

Αυτή την στιγμή Μάλμε και Τζουργκάρντεν είναι ίσως οι πιο σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα, όμως η διαφορά των 6 βαθμών δεν αφήνει ιδιαίτερα πολλά περιθώρια στην Τζουργκάρντεν. Βγάζοντας λοιπόν την Μάλμε από την εξίσωση, πιστεύω πως η Τζουργκάρντεν μπορεί να αναδειχθεί νικήτρια και η απόδοση στο 2,75 είναι αξιοπρεπέστατη.