Μπόντο Γκλιμτ – Οντ

Πολύ δυνατή κι ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Ασπμύρα Στάντιον, η οποία αναμένεται να φέρει ανατακατάξεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
BodoGlimt odd

Από νίκη έρχεται και η Οντ, η οποία κέρδισε στην έδρα της τη Χάουγκεσουντ με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Χάουγκεσουντ ισοφάρισε, όμως το 1-1 δεν έμεινε για πολύ αφού 8 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60’, η Οντ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Μπέρβεν. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 71’ από τον Νορντκβελ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.

Αμφότερες οι ομάδες τα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, ενώ το κίνητρό τους για απόψε είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η Οντ δείχνει να ζορίζεται κάπως όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της, όμως συνήθως παίρνει ό,τι θετικό μπορεί. Η Μπόντο είναι δυνατή στην έδρα της, όμως πιστεύω πως η Οντ μπορεί να πετύχει ένα γκολ και να τη ζορίσει. 1Χ διπλή ευκαιρία μαζί με γκολ και από τις δύο ομάδες είναι η επιλογή μου.

Σε ενδιαφέρει