Μαδαγασκάρη – Μπουρουντί

Πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν την νίκη για να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.
Μαδαγασκάρη – Μπουρουντί

Πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο για τη Μαδαγασκάρη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Γουινέα με σκορ 2-2. Η Γουινέα άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Μαδαγασκάρη με 2 γκολ στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση με 1-2. Η Γουινέα βέβαια αντέδρασε, πίεσε και στο 66’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καμανό για να γράψει το τελικό 2-2. Οι παίκτες του Νικολά Ντιπουί έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους αν και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Αυτή η ισοπαλία κράτησε ζωντανή τη Μαδαγασκάρη στο κυνήγι της πρόκρισης, σε αντίθεση με το Μπουρουντί που απόψε “καίγεται” για τη νίκη.

Καλό το ξεκίνημα για το Μπουρουντί που πάλεψε σκληρά κόντρα στη Νιγηρία, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0. Το τελικό σκορ πιστεύω πως αδικεί το Μπουρουντί, αφού είχε αρκετά σουτ και 6 τελικές προσπάθειες προς την εστία, νούμερο που δείχνει πως έκανε φάσεις και προσπάθησε να σκοράρει για να ισοφαρίσει. Απόψε το παιχνίδι είναι must win, καθώς δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια για απώλειες αν και το Μπουρουντί θεωρείται το αουτσάιντερ του ομίλου. Η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη ανάμεσα στις δύο ομάδες, που δεν είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες στο παρελθόν και πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση.

Σε ενδιαφέρει