Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς

Την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς έχουν οι Τορόντο Ράπτορς μετά 3-2 που πραγματοποίησαν εκτός έδρας.
raptors bucks

Μπορεί να μην είναι η πλέον ποιοτική ομάδα και να στηρίζεται πάρα πολύ στο παιχνίδι του Λέοναρντ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για την ψυχή και τον χαρακτήρα που δείχνουν οι Ράπτορς σε αυτή τη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς. Υποχρέωσαν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τα «ελάφια» να υποστούν τρεις συνεχόμενες ήττες και έτσι επέστρεψαν από το 2-0, έχοντας διαμορφώσει το υπέρ τους 3-2. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο Τορόντο, οι Ράπτορς με τρομερή άμυνα και ειδικότερα πάνω στον Αντετοκούνμπο από τον Λέοναρντ ο οποίος πέτυχε και 35 πόντους, όντας και πάλι ο ηγέτης της ομάδας. κατάφεραν να επικρατήσουν 105-99. Εκτός από αυτούς τους 35 πόντους, ο Λέοναρντ μοίρασε και 9 ασίστ που όλες κατέληξαν σε τρίποντα. Άξιος συμπαραστάτης του Λέοναρντ ήταν ο ΒανΦλιτ ο οποίος πέτυχε 21 πόντους με 7/9 τρίποντα. Η σειρά επιστρέφει στο Τορόντο και πλέον οι Ράπτορς καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και ως το φαβορί της σειράς. Με νίκη κατακτούν την Ανατολή και ετοιμάζονται για τους τελικούς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχοντας ανατρέψει όλα τα προγνωστικά μετά το αρχικό 2-0 της σειράς.

Μεταξεταστέοι μένουν οι Μπακς στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, καθώς μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν στο Μιλγουόκι, έχουν υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες και έχει διαμορφωθεί το κατά τους 3-2. Ειδικότερα στο τελευταίο ματς κόντρα στο Τορόντο, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Καλούνταν να επιστρέψουν μετά από δύο ήττες, αλλά δεν τα κατάφεραν και αιχμαλωτίστηκαν από τους Ράπτορς, γνωρίζοντας την ήττα με 105-99. Όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο, καθώς δέχτηκαν επιμέρους σκορ 33-24 και πλέον καλούνται να δώσουν έναν τελικό μέσα στο Τορόντο, ώστε να επιστρέψουν τη σειρά στο Μιλγουόκι. Εκ νέου τα ποσοστά των παικτών του Μπουντενχόλζερ, από το τρίποντο ήταν χαμηλά (μόλις 10/31), ενώ ο Γιάννης Αντετοκούμπο, περιορίστηκε πάρα πολύ ειδικότερα στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο. Παρ’ όλα αυτά είχε 24 πόντους, με μόλις 4/9 βολές. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ο ίδιος. Το πραγματικό θέμα του Μιλγουόκι ήταν η κάκιστη εμφάνιση του Μίντλετον με μόλις 6 πόντους, αλλά και του Μίροτιτς ο οποίος σε μόλις 9 λεπτά συμμετοχής δεν σκόραρε. Πλέον, έχουν μπροστά της το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και καλείται να δείξει χαρακτήρα, επιστρέφοντας τη σειρά στο Μιλγουόκι.

Σε ενδιαφέρει