Σπάρτα Ρόττερνταμ – Ος

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά των play off ανόδου στην Ερεντιβίζιε. Στο πρώτο ματς η Σπάρτα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας.
sparta rotterdam oss

Ξεκάθαρα η Σπάρτα Ρόττερνταμ ήταν καλύτερη από την Ος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα, όπου και επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας με δύο γκολ του Χαρουί στο 50′ και το 87′. Βέβαια, χρειάστηκε και μια απόκρουση του Κόρεμανς στο 0-0, το οποίο επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μην μείνουν πίσω στο σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Φράσερ μετά από τρία ματς στα οποία δεν είχε κίνητρο και σήμερα θα το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα για να προκριθεί στον τελικό. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν ο κίπερ Κόρτσμιτ και οι στόπερ Μάρτις και Σάξελα, ενώ επιστρέφει κανονικά ο έτερος στόπερ Φριντς.

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Ος στο πρώτο ματς, είχε την κατοχή και τις φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, απλά υποτάχθηκε στην ανωτερώτητα της αντιπάλου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 και πλέον το έργο της για πρόκριση στον τελικό είναι πολύ δύσκολο. Όπως και να ΄χει, η χρονιά είναι επιτυχημένη, αφού δεν είχε ξαναφτάσει σε play off ανόδου μετά το 2015 και μάλιστα δεν έχει νίκη σε αυτά από το 206, μετρώντας 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Για σήμερα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αρχισκόρερ Ντογκάν, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας γκολκίπερ Ολάι.

Σε ενδιαφέρει