Φόρεστ Γκριν Ρόβερς – Τρανμίρ Ρόβερς

Επαναληπτικός ημιτελικός στα πλέι οφ ανόδου στην League 1.
Φόρεστ Γκριν Ρόβερς – Τρανμίρ Ρόβερς

Η 5η της κανονικής διάρκειας της League 2, Φόρεστ Γκριν, αντιμετωπίζει την 6η, Τρανμίρ. Επειδή η Φόρεστ Γκριν ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Μια έδρα, στην οποία είχε οκτώ νίκες, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες σε 23 παιχνίδια. Από την άλλη, η Τρανμίρ είχε έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες σε 23 αγώνες.

Στο πρώτο ματς, η Τρανμίρ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, αλλά είχε και το πλεονέκτημα οτι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, από πολύ νωρίς. Έτσι, η Φόρεστ Γκριν, απλά κράτησε το σκορ, παίζοντας μαζική άμυνα, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς. Μάλιστα, η Φόρεστ Γκριν διαμαρτύρεται και για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να ανέβουν ποτέ στη Λιγκ 1, οπότε θα είναι η πρώτη τους φορά, αν τα καταφέρουν σήμερα. Ο μέσος Γκάνινγκ, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς, θα είναι απών για σήμερα και αποτελεί σημαντική απώλεια.

Η Τρανμίρ έπαιξε τελευταία φορά στην πρώτη κατηγορία το 2014 και σήμερα είναι η μεγάλη της ευκαιρία. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Φόρεστ Γκριν να κερδίζει μέσα στην έδρα της, αφού ακόμη και με Χ, προκρίνεται στον τελικό με τη Νιούπορτ. Θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών της σήμερα, καθώς οι έδρες των δύο ομάδων απέχουν μόλις 230 χιλιόμετρα. Οι Μακάλοχ, Έλις, Μίλερ και Γκαμπς είναι εκτός αποστολής για σήμερα.

Σε ενδιαφέρει