Στόουκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Με το βλέμμα στον τίτλο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Στόουκ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στην Championship.
stoke sheffield united

Η φόρμα της Στόουκ τελευταία είναι… ασορτί με ό,τι έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μετρίως μέτρια… Στα τελευταία 17 της ματς έχει 2 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες και φυσικά κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πολύ κάτω από το μισό της βαθμολογίας. Τελευταίο της αγωνιστικό δείγμα αυτό κόντρα στη Μίλγουλ εκτός έδρας με την οποία έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κι αυτές που έγιναν ήταν από πλευράς γηπεδούχων ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Εν όψει της νέας σεζόν, ο προπονητής της, Νέιθαν Τζοουνς αναμένεται να παραμείνει παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε κάποια ουσιαστική βελτίωση στην απόδοση και στα αποτελέσματά της. Στην αποστολή ο Μάρτινς Ίντι, δεν υπολογίζονται οι Μπεραχίνο, Φλέτσερ, Άνταμ.

Είναι και μαθηματικά στην Premier Leagu η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την απώλεια της Λιντς κόντρα στην Άστον Βίλα και τη δική της νίκη επί της Ίπσουιτς με 2-0 έχτισε μία διαφορά που την έχει χαλαρή ως προς αυτό το κομμάτι του στόχου της φετινής σεζόν για την τελευταία αγωνιστική. Προφανώς δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην καταδικασμένη εδώ και καιρό Ίπσουιτς, με το τελικό να μην ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα, αφού είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Ο προπονητής της ομάδας, Κρις Γουάιλντερ είναι τρία χρόνια στην ομάδα και πετυχαίνει δεύτερη άνοδο και φυσικά πρόκειται για σπουδαίο επίτευγμα. Τώρα στοχεύει στον τίτλο, αφού θέλει νίκη στο δικό της ματς και παράλληλα ήττα της Νόργουιτς από την Άστον Βίλα, με την ισοβαθμία να την ευνοεί. Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Σαρπ.

Σε ενδιαφέρει